Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

«Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!»


 «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!»

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το 46o φεστιβάλ KNE Οδηγητή, που κορυφώθηκε το τριήμερο 17, 18, 19 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, έχοντας ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, με εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Παράλληλα, σημαντική ήταν η πρωτοβουλία της ΚΝΕ να ανταποκριθεί στην έκκληση των νοσοκομειακών γιατρών για άμεση ανάγκη αιμοδοσίας, διοργανώνοντας αιμοδοσίες σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή.

 

1 σχόλιο:

  1. Ταξικό Ναυάγιο Καλαματιανός σε δράση στην υπηρεσία του Καπιταλισμού πάντα. Για τη επικράτηση του Οπορτουνισμού στην Κ.Δ το 1935 και στην ΕΣΣΔ το 1956 που σταδιακά κατέστρεψαν τα πάντα με την εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού ...δεν γνωρίζει τίποτα.... Ο σ.ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ που τα κατήγγειλε όλα αυτά το 1961... στην ΕΣΣΔ ...ήταν σεχταριστής.... και τελειώνει με την απογείωση της ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ. Η Ιμπεριαλιστική Κίνα είναι ...δύναμη προόδου... και μπορεί να σταματήσει τον Δυτικό και Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό.... https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/politiki/2484-i-epanastasi-stin-kina. Θαυμάστε το χάλι του και δείτε απο τι καρκινώματα ξεβρώμισε το ΚΚΕ. ....ΑΞΙΟΣ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου