Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΝ είναι επείγον κατά τον κ. Δανιηλίδη!


Η «Λαϊκή Συσπείρωση» πρότεινε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να εγκριθεί η άμεση μετατροπή των συμβάσεων 19 σχολικών καθαριστριών μερικής απασχόλησης σε συμβάσεις πλήρους απασχόλησης και τα απαιτούμενα χρήματα να καλυφθούν από ιδίους πόρους του Δήμου.

Ταυτόχρονα να διεκδικηθούν από την κυβέρνηση τα απαιτούμενα χρήματα για την πληρωμή των επί πλέον ορών εργασίας τους όπως και νέες θέσεις καθαριστριών πλήρους ωραρίου.

Αυτή την πρόταση – παρόλο που στηρίχτηκε από όλες τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης – η διοίκηση του κ. Δανιηλίδη ΔΕΝ την θεώρησε επείγουσα και αρνήθηκε να την συζητήσει παραπέμποντας την για το μέλλον.

 

Ο κ. Δανιηλίδης και η παράταξή του ΔΕΝ θεωρεί επείγον το ζήτημα άμεσων-έκτακτων μέτρων για την προστασία της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων στις σχολικές μονάδες.

Διόλου περίεργο για μια διοίκηση που με περισσή κομπορρημοσύνη – αλλά και υποκρισία – ανακοίνωνε, λίγο πριν την έναρξη των σχολείων, πως ανοίγουν «Με τους καλύτερους όρους και τις αυστηρότερες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας»!!!

«Λαϊκή Συσπείρωση» Νεάπολης-Συκεών

Καμιά μείωση ωρών εργασίας –καμιά απόλυση εργαζόμενου στην Δημοτική Επιχείρηση Νεάπολης-Συκεών. Δωρεάν συμμετοχή για όλο τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου