Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλο κύμα οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ ως απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο

Αμείωτες συνεχίζονται οι επώνυμες προσφορές στο ΚΚΕ, ως έκτακτη οικονομική εισφορά - απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο που επέβαλε στο Κόμμα η κυβέρνηση, επειδή δεν δίνει στο κράτος τα ονόματα των ανθρώπων του μόχθου που το ενισχύουν.

Το κύμα αυτό στήριξης του Κόμματος εκφράστηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επιβολή του προστίμου, κατ' εφαρμογή
του αντιδραστικού νόμου της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (2014), που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε άθικτο.

Παράλληλα συνεχίζονται οι ανακοινώσεις Οργανώσεων του Κόμματος και οι επιστολές στήριξης με ποσά - εισφορές στο Κόμμα από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Συγκινητική η στήριξη στο Κόμμα που «δεν λυγίζει»!

«Προσφέρω στο τιμημένο Κόμμα μας, που δεν λυγίζει, δεν δέχεται, δεν δίνει ονόματα των ενισχυτών του, στο ΚΚΕ, 50 ευρώ!», αναφέρει η Σούλα Δασκαλάκη, που ενισχύει το Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Εξαρχείων.

Ενώ μέλη και φίλοι από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο του Καναδά, δίνοντας ηχηρή απάντηση στο πρόστιμο, έστειλαν στο Κόμμα το ποσό των 4.260 δολαρίων, υπερκαλύπτοντας κατά 170,4% το αρχικό ποσό που μπήκε ως στόχος για την πρώτη δόση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του Κόμματος. «Απέναντι στο πρόστιμο - πρόκληση, εμείς θα συνεχίσουμε την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ενισχύσουμε την πάλη του λαϊκού κινήματος της χώρας μας για την κατάργηση αυτού του αντιδραστικού νόμου», αναφέρει η Λέσχη Φίλων του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα και επώνυμα, χρήματα στέλνουν στο ΚΚΕ από το Τορόντο: Ασημόπουλος Τάκης: $200. Ασημοπούλου Χρύσα: $200. Ασημοπούλου Στεφανία: $100. Τάσικας Μάρκος: $400. Μουλά Γράμμος: $100. Δαμιανός Νίκος: $200. Κοντονή Κ.: $50. Λιανός Θανάσης: $400. Λιαμακερός Λευτέρης: $300. Χατζηθωμάς Γιάννης: $500. Παρλάνης Θανάσης: $300. Ισχυρόπουλος Τάσος: $300. Καβαρατζής Κώστας: $300. Βαμβουκάκη Νικολέτα: $100. Λεμπέσης Κώστας: $100. Δημόπουλος Τάσος: $160. Βαγενάς Κώστας: $400. Ρούτης Πλάτων: $50. Σύμος Γιώργος: $100.

Επίσης, μέλη και φίλοι της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο συγκέντρωσαν και στέλνουν το ποσό των 740$ ως ενίσχυση στο «Σπίτι του Αγωνιστή», και συγκεκριμένα: Δημόπουλος Τάσος: $150. Ασημόπουλος Τάκης: $50. Λιανός Θανάσης: $100. Βαγενάς Κώστας: $100. Λιαμακερός Λευτέρης: $50. Δημητροπούλου Πίτσα: $20. Λεμπέσης Κώστας: $20. Δαμιανός Νίκος: $50. Μέλη της Εθνικής Αντίστασης: $200.
Εκτακτες εισφορές από Οργανώσεις του ΚΚΕ

Οι πανίσχυροι δεσμοί που έχει το ΚΚΕ με το λαό της Ικαρίας και των Φούρνων επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά, με την Τομεακή Οργάνωση του ΚΚΕ να συγκεντρώνει 3.000 ευρώ σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για την ενίσχυση του Κόμματος. «Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε, παρά την εξοντωτική για τα λαϊκά στρώματα καπιταλιστική οικονομική κρίση και τη νέα έξαρση της πανδημίας, από μέλη και φίλους του ΚΚΕ, από φτωχούς μεροκαματιάρηδες και συνταξιούχους, από νέους ανέργους, που βλέπουν στο ΚΚΕ το πραγματικό τους αποκούμπι, την αληθινή φωνή διεκδίκησης για την ανατροπή αυτού του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού συστήματος», αναφέρει η Οργάνωση του Κόμματος, με τη δέσμευση να συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά «στην ενημέρωση και τη μαχητικοποίηση του λαού μας, στην οργάνωση της πάλης του απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική».

Η ΤΟ Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ ενισχύει το Κόμμα με το ποσό των 2.700 ευρώ, ως μια πρώτη απάντηση στην απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει το πρόστιμο. Καλεί τα μέλη, τους φίλους του Κόμματος και τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να ενισχύουν το ΚΚΕ ακόμα πιο αποφασιστικά, δυναμώνοντας τη φωνή και τη δύναμή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου