Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Ανιστόρητος...


«Σιγά μην τους φοβηθούμε. Δεν είναι αθώοι!» έγραψε σε ανάρτησή του στο «Facebook» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος πριν από δύο μέρες, δηλαδή δύο μέρες πριν από την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Και ενώ όλος ο λαός και η νεολαία αναμένουν τις ώρες που θα φανεί αν θα γίνει πραγματικότητα η λαϊκή απαίτηση να μπουν οι ναζί στη φυλακή, ο βουλευτής της ΝΔ, άδραξε την ευκαιρία να προωθήσει την επικίνδυνη και ανιστόρητη θεωρία των «δύο άκρων», «καταδικάζοντας», όπως γράφει σε μεταγενέστερη ανάρτηση, «τους μεγάλους σφαγείς της ανθρωπότητας και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα της βίας και της καταστροφής, είτε είναι φασιστικά είτε κομμουνιστικά (…) Σε όλη την Ευρώπη, Χίτλερ και Στάλιν είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος».

Η παλιά και γνωστή αντικομμουνιστική υστερία, που θέλει να περάσει την εξίσωση του φασισμού με το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, θυτών και θυμάτων, δεν γίνεται μόνο για να χτυπηθεί η περίοδος που μπήκαν οι βάσεις για την οικοδόμηση της νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας. Πόσο μάλλον μέσα σε αυτές τις συνθήκες, αυτές τις ημέρες, η εξίσωση της ναζιστικής δολοφονικής δράσης των φασιστοειδών με τους αγώνες του λαού απέναντι στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που τον γεννά, στόχο έχει και να αθωώσει τους φασίστες -πρόκειται μάλιστα και για επιχειρήματα που και οι ίδιοι χρησιμοποίησαν στο δικαστήριο- και παράλληλα δείχνει πως για την αστική τάξη παραμένει σταθερά στο στόχαστρο η επαναστατική δράση των κομμουνιστών και η πάλη για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

 


6 σχόλια:

  1. Αμετανόητος ο Λαγος

    Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων και την ιστορική καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, ο χρυαυγίτης και νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός (πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής) και πρωταγωνιστής σε εγκληματικές ενέργειες, δήλωσε με ανάρτησή του στο twitter:

    «Αυτή είναι η Ελληνική δικαιοσύνη.τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος.Χαίρομαι που σας πολεμώ.Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος»

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμετανόητος 2

    Β Τσιάρτας

    «Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Τσιάρτας. Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από followers του και άλλους χρήστες του Twitter, ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

    «Ουδέποτε είχα, έχω ή θα έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Η ανάρτηση αφορά τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Για να τελειώνουμε με τις ταμπέλες», έγραψε σε νεότερη ανάρτηση του και, λίγο αργότερα, συνέχισε: «Η σημερινή απόφαση είναι απολύτως δίκαιη. Μπράβο στην Δικαιοσύνη. Οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ όμως να μη πανηγυρίζουν που 4.5 χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα».

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.5 χρόνια πραγματικά δεν έβρισκαν αίθουσα ...και πολλά άλλα.... γιατί απλά είναι το δίδυμο αδερφάκι τους γνήσια παιδιά και τα δύο του καπιταλισμού. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ρε Παναγιώτη, Συμφωνείς με τον Τσιαρτα

      Διαγραφή
    3. 4.5 Χρόνια η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε μία μεγάλη αίθουσα. Δεν απάλαξε τους Δικαστές απο άλλες υποθέσεις. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Αριστεροι βουλευτές φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Κασιδιάρη στο Καστελόριζο και θέλανε τις ψήφους τους για τον εκλογικό νόμο. Ταυτόχρονα η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ψήφισε στο Σιμπίου τος εξής... Πριν 30 χρόνια οι λαοί της Αν.Ευρώπης απαλλάχτηκαν απο το ...σιδηρούν παραπέτασμα..... ΟΥΦΦΦΦΦ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου