Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!


Στις 7 του Οκτώβρη, μετά από απαράδεκτη καθυστέρηση 5,5 χρόνων, με μεγάλες ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». 

Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση.

«Παλιοί και νέοι φασίστες από τον λαό θα τη βρείτε!». Με συνθήματα όπως αυτό αλλά και άλλα, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ έστειλαν μήνυμα πως είναι λαϊκή απαίτηση να καταδικαστούν οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και ότι η νεολαία, οι εργαζόμενοι, ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσουν τον βρώμικο ρόλο της. Εφοδιασμένοι με αφίσες, στένσιλ και άλλα υλικά προπαγάνδισης, έδωσαν το βράδυ της Κυριακής μαχητικά ραντεβού στις ανατολικές και τις δυτικές συνοικίες της πόλης, αλλά και στο κέντρο της και συνέχισαν τις πολύμορφες πρωτοβουλίες μπροστά στην ανακοίνωση της απόφασης της δίκης.

«Φονιάδες εργατών-ρουφιάνοι αφεντικών είναι η συμμορία των φασιστών»

 Οι Κλαδικές Οργανώσεις της ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ ξεδίπλωσαν το απόγευμα της Τρίτης, μπροστά από το κτίριο της Βουλής ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Φονιάδες εργατών-ρουφιάνοι αφεντικών είναι η συμμορία των φασιστών» και «Οι ναζί στη φυλακή».

 

«ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

Πανό και συνθήματα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Με εξορμήσεις, συνθήματα και πανό οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διαδίδουν παντού το μήνυμα «Οι ναζί στη φυλακή», ενόψει της αυριανής απόφασης του δικαστηρίου για τη ναζιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή. 

Στη Χαλκίδα, γράφτηκαν συνθήματα και τοποθετήθηκαν πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης. Ξεχωρίζει το πανό μήκους 35 μέτρων στην παραλία.

 

Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε εξόρμηση το βράδυ της Δευτέρας στις γειτονιές του δήμου και γράφτηκαν συνθήματα στους τοίχους, σε κεντρικά σημεία. 

Πανό αναρτήθηκε και στο κέντρο της Βέροιας.

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας με αίτημα την καταδίκη της εγκληματικής - ναζιστικής Χρυσής Αυγής

 Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης πραγματοποίησε σήμερα παράσταση στην πρεσβεία της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, μπροστά στην ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή που αναμένεται αύριο. 


Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην επίθεση που κλιμακώνεται με στόχο να πληρώσουν ξανά τα εργατικά λαϊκά στρώματα τη νέα κρίση, τις τεράστιες ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά και ενάντια στην κλιμάκωση της εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, μαζικοποιούμε τα σωματεία μας έτσι μόνο αντιμετωπίζονται οι φασίστες, όσα μορφώματα κι αν επινοήσουν. 

Συμμετέχουμε στο κοινό σχεδιασμό των σωματείων, καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση- συλλαλητήριο καταδίκης την Τετάρτη 7/10, στις 19:00, στο Μνημείο του Λαμπράκη (συμβολή οδών Ερμού με Βενιζέλου)

Δεν ξεχνάμε... | Ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ

6 σχόλια:

  1. Στα μαλακά θα πέσουν γιατί οι Χρυσαυγίτες δεν είναι εχθροί της αστικής σας δημοκρατίας. Μάλλον βοηθοί της είναι.

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΣΕ. Χωρίς το μάλλον. Οπως σε βλέπω και με βλέπεις.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Ανιστόρητος...

    «Σιγά μην τους φοβηθούμε. Δεν είναι αθώοι!» έγραψε σε ανάρτησή του στο «Facebook» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος πριν από δύο μέρες, δηλαδή δύο μέρες πριν από την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

    Και ενώ όλος ο λαός και η νεολαία αναμένουν τις ώρες που θα φανεί αν θα γίνει πραγματικότητα η λαϊκή απαίτηση να μπουν οι ναζί στη φυλακή, ο βουλευτής της ΝΔ, άδραξε την ευκαιρία να προωθήσει την επικίνδυνη και ανιστόρητη θεωρία των «δύο άκρων», «καταδικάζοντας», όπως γράφει σε μεταγενέστερη ανάρτηση, «τους μεγάλους σφαγείς της ανθρωπότητας και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα της βίας και της καταστροφής, είτε είναι φασιστικά είτε κομμουνιστικά (…) Σε όλη την Ευρώπη, Χίτλερ και Στάλιν είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος».

    https://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/238571/anistoritos

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Είμαστε εδώ γιατί δεν εφησυχάζουμε»
    ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

    https://youtu.be/MpbAISSeHsw

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπλο του συστήματος είναι οι Χρυσαυγίτες

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σύριζα στο ..Σιμπίου της Ρουμανίας υπόγραψε την κατάπτυστη θεωρία των δύο άκρων. Οι λαοί της Ανατολικής Ευρώπης πριν 30 χρόνια απαλλάχτηκαν απο το ...σιδηρούν παραπέτασμα.... ΑΛΗΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου