Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Οι ανώτατες ποινές στους ναζί, δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό


Οι ναζί πρέπει να πάνε φυλακή με τις ανώτατες ποινές καθώς δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤ1.

Σημείωσε ότι η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή ευνοήθηκε το προηγούμενο διάστημα από στάσεις ανοχής απέναντι στους ναζιστές και υπενθύμισε την επίσκεψη του Κασιδιάρη στο Καστελόριζο μαζί με βουλευτές άλλων κομμάτων.

Σημείωσε ότι διαμορφώθηκαν και στηρίχθηκαν από ένα σύστημα που δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα τους αξιοποιήσει και στη συνέχεια για αυτό χρειάζεται επαγρύπνηση.

Ανέφερε ότι οι ναζί της Χρυσής Αυγής και των άλλων μορφωμάτων που έγιναν στη συνέχεια πρέπει να απομονωθούν από την Ευρωβουλή, το Περιφερειακό Συμβούλιο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και κατέληξε λέγοντας ότι ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος του πρέπει να τον τσακίσεις.

 

2 σχόλια:

  1. Είμαστε τα εγγόνια του Ζούκοφ!

    What a wild 24 hours!! So happy to hear the amazing news that Golden Dawn was declared a criminal organization! Οι Ναζί στη φυλακή! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ! Είμαστε τα εγγόνια του Ζούκοφ!!! https://t.co/sv0aOIIuFU

    — Christopher Helali (@ChrisHelali) October 8, 2020

    Κ. Χελάλι πρώτος κομμουνιστής υποψήφιος για το Κογκρέσο των ΗΠΑ μετά το 1984

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/64-tis-sindaxis-2/2493-to-laiko-kinima-einai-to-pragmatiko-teixos-yperaspisis-tis-dimokratias. Ο Καπιταλισμός γεννάει τον φασισμό μας ενημερώνουν τα κεντρίστικα οπορτουνιστικά ΒΑΡΙΔΙΑ του ΚΑΟΥΤΣΚΙ και προτείνουν για λύση την εγκληματική θεωρία ...πολιτικών μετώπων και σταδίων.... που θα κάνει λέει τον καπιταλισμό ...ανθρώπινο.... στην 2α χριστιανική παρουσία. Θεωρία που πληρώθηκε με πολύ αίμα παγκόσμια. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου