Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Οι κινητοποιήσεις μας δεν είναι εθιμοτυπικές, αλλά αφορούν τα μεγάλα προβλήματα


Στον δίκαιο χαρακτήρα που έχουν τα αιτήματά τους αναφέρθηκε η Κωνσταντίνα Παντελάρου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής σε εκπομπή του «Mega» για τις μαθητικές κινητοποιήσεις, οι οποίες -όπως σημείωσε- δεν είναι εθιμοτυπικές καθώς κάθε χρόνο προκύπτει και ένα νέο πρόβλημα το οποίο προστίθεται σε άλλα χρονίζοντα που δεν έχουν επιλυθεί.

«Εμείς φυσικά και φοράμε μάσκες μέσα στην τάξη, αλλά αυτό δεν αρκεί, καθώς υπάρχουν ελλείψεις στα σχολεία», σε εκπαιδευτικούς, σε αίθουσες, σε υγειονομικά μέτρα προστασίας και προσωπικό καθαριότητας, πρόσθεσε. Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της υπουργού Παιδείας τις χαρακτήρισε ως τιμωρητικού χαρακτήρα, επισημαίνοντας ότι η υπουργός δεν νοιάζεται για την υγεία και την παιδεία μας και «θέλει να μας κλείσει και το στόμα».

Σχετικά με την ενημέρωση στα σχολεία για τον κορονοϊό υπογράμμισε ότι χρειάζεται, αλλά αυτή καθ' αυτή δεν αρκεί αν δεν λαμβάνονται ταυτόχρονα προστασίας που οι μαθητές ζητούν για τα ΜΜΜ, τις αίθουσες, το αναγκαίο προσωπικό καθαριότητας κλπ.

 Εκατοντάδες σχολεία κλειστά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου