Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Οι κομουνιστές μπορούν οι άλλοι...


«Έσπασε» η απαγόρευση που επέβαλε η κυβέρνηση και σε εξέλιξη είναι ο συμβολικός και ταυτόχρονα αγωνιστικός γιορτασμός του Πολυτεχνείου.

Το μήνυμα του εκφοβισμού και της απαγόρευσης δεν πέρασε. Οι εργαζόμενοι της Αθήνας συγκεντρώθηκαν, διαδήλωσαν και έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, τις αποστάσεις και τις μάσκες.

 Ξύδι

Προς όλους αυτούς που δυσαρεστήθηκαν από την πορεία του ΚΚΕ έξω από την αμερικανική πρεσβεία ("αριστερούς" που ένιωσαν "καπέλωμα" και δεξιούς που δεν αντέχουν να δρουν οι κομμουνιστές απέναντι στην αστική τους "δημοκρατία").

 

Η μαζική ανταπόκριση στο κείμενο-ψήφισμα κατά της αυταρχικής κι αντισυνταγματικής απόφασης της κυβέρνησης για την απαγόρευση του αγωνιστικού εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου (που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του ΚΚΕ), με χιλιάδες υπογραφών από φορείς, εκπροσώπους σωματείων, αιρετούς, εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους και ανέργους κατέδειξε τις λαϊκές διαθέσεις.

1 σχόλιο:

  1. Εδω υπάρχει ΚΚΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Περαστικά σε όλους τους θιασώτες του Καπιταλισμού και ιδιαίτερα του ...ανθρώπινου... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου