Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Οι 60 γύροι των «διερευνητικών επαφών» οδήγησαν στην ένταση της προκλητικότητας της τουρκικής αστικής τάξης


Στους 60 προηγούμενους κύκλους των διερευνητικών επαφών, όχι μόνο δεν μπήκε φρένο στην επιθετικότητα της τουρκικής αστικής τάξης, αλλά αντίθετα συστηματοποιήθηκε και διευρύνθηκε, τόνισε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στο «Κόντρα» το βράδυ της Παρασκευής.

Σημείωσε ότι οι διερευνητικές επαφές, γίνονται υπό ευρωΝΑΤΟiκό πλαίσιο και για αυτό δεν πρόκειται να επιφέρουν καμία θετική για τους λαούς εξέλιξη.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας για τις εκκρεμείς συντάξεις, ο Ν. Παπαναστάσης σημείωσε ότι όσες θέσεις, όσες διαδικασίες και αν γίνουν δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός, ότι η συντριπτική πλειοψηφία και αυτών των συντάξεων είναι σε επίπεδα πείνας, κάτι που η κυβερνητική πολιτική δεν θα αλλάξει.

 

3 σχόλια:

  1. Το σίγουρο είναι ότι κάθε είδους συμφωνία (όρα συμφωνία Πρεσπών) με εντολές των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, θα οδηγήσουν σε περαιτέρω συρρίκνωση κυριαρχικών δικαιωμάτων του λαού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σίγουρο είναι ότι όσο είμαστε μέσα σε ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΕΕ προκοπή δεν θα δούμε ούτε στα "εθνικά" ούτε στα οικονομικά θέματα.

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. Προκόπη προς όφελος του εργαζόμενου λάου

      ΔΣΕ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου