Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Διαβάστε στο «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»


Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 23-24 Γενάρη:

  • Κυβέρνηση ΝΔ με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και άλλων: «Ζυγισμένοι - στοιχισμένοι» για μεγαλύτερη εμπλοκή στα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ. Όλοι μαζί «ξεπλένουν» την εγκληματική πολιτική των ΗΠΑ, καλλιεργούν κάλπικες προσδοκίες από την εκλογή Μπάιντεν. Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουν η πάλη για την απεμπλοκή από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας των λαών. Καμία ασφάλεια για τον λαό και τα κυριαρχικά δικαιώματα δεν προκύπτει από τη μετατροπή της χώρας σε ΝΑΤΟικό προγεφύρωμα, που την κάνει μαγνήτη επιθέσεων. Από τους εξοπλισμούς για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και όχι για τη θωράκιση της άμυνας της χώρας. Από τα παζάρια και τις διευθετήσεις με ευρωατλαντική σφραγίδα, στο Ιόνιο, στα Βαλκάνια, στα Ελληνοτουρκικά.

  • Μάκης Μαϊλης 1950 -2021: Το Κόμμα σου σε αποχαιρετά. Καλό σου ταξίδι σύντροφε Μάκη. Μεγάλη θλίψη και συγκίνηση στην πολιτική κηδεία που έγινε την Παρασκευή στην Ελευσίνα.

  • Με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακού» 30 – 31 Γενάρη: Το πρώτο κείμενο των θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο του Κόμματος. Ο απολογισμός και τα συμπεράσματα από την δράση της ΚΕ και όλου του Κόμματος από το 20ο στο 21ο Συνέδριο – Το Κόμμα ως καθοδηγητής του επαναστατικού εργατικού κινήματος, της Κοινωνικής Συμμαχίας στην πάλη για το Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό.

  • Άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» οι εξαγγελίες της κυβέρνησης. ΚΚΕ: Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και όλος ο λαός να διεκδικήσουν μέτρα για ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

  • Κυβέρνηση για εργασιακά: «Εκσυγχρονισμοί» με 10ωρη δουλειά και 200 ευρώ μισθό! ΚΚΕ: Η κυβέρνηση δεν θα περάσει «άβρεχτη» το τερατούργημα που ετοιμάζει. Τον λόγο τον έχουν οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα τους, ο λαός.

  • Κυβερνητικό σχέδιο «Διαχείρισης των συναθροίσεων»: Ένταση των απαγορεύσεων, της καταστολής και ασφυκτικός έλεγχος της ενημέρωσης. ΠΑΜΕ: Τα σχέδιά τους θα απαντηθούν στο δρόμο του αγώνα!

  • Πολύμορφη βία κατά των γυναικών: Το «φοβάμαι να μιλήσω» έχει οικονομικές και κοινωνικές αιτίες.

  • «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου