Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Όσο τα εμβόλια βρίσκονται στα πλοκάμια των εταιρειών θα υπάρχει η αθλιότητα των ανταγωνισμών


 Πολιτική επιλογή της κυβέρνησης και όχι εισήγηση των λοιμωξιολόγων ήταν η απαγόρευση των συναθροίσεων ανέφερε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ σε συνέντευξη που παρέθεσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» την Πέμπτη το βράδυ.

Υπογράμμισε ότι οι φοιτητές βγαίνουν στο δρόμο για να ανοίξουν οι σχολές και να λειτουργήσουν με ασφάλεια και ενάντια στην αστυνομοκρατία στις σχολές, στις διαγραφές φοιτητών, τις αλλαγές εισαγωγής που προωθεί η κυβέρνηση.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη των εμβολιασμών, επισήμανε ότι το ΚΚΕ προειδοποιούσε ότι θα είναι μια μακροχρόνια διαδικασία και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για να μην ληφθούν μέτρα ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας, καθώς και μέτρα στους χώρους δουλειάς και τα ΜΜΜ. Επίσης σημείωσε ότι το ΚΚΕ έλεγε πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια και όχι μόνο σε αυτά που συμφωνεί η ΕΕ, να δοθούν στη δημοσιότητα οι συμφωνίες και κυρίως να φύγουν από τα «πλοκάμια» των μεγάλων εταιρειών. «Επιβεβαιώθηκε σε όλα», το ΚΚΕ, όπως ανέφερε, προσθέτοντας  πως όσο τα εμβόλια θα βρίσκονται στα χέρια των εταιρειών και θα παράγονται και θα διανέμονται με κριτήριο το κέρδος, θα παρακολουθούμε την αθλιότητα των ανταγωνισμών που παίρνουν ακόμα και γεωστρατηγικό χαρακτήρα.

5 σχόλια:

  1. Το παραμύθι της ...πασοκάρας με την πατέντα ξεφτιλίστηκε και κάνει όσους το λένε καραγκιόζηδες. Η Πατέντα ανήκει στην ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και είναι οι Καπιταλιστές. Οποιος λοιπόν τα σερβίρει αυτά στην πραγματικότητα σερβίρει παραμύθια και φούμαρα στον λαό και βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Γκιόκα το γράφεις;

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. Την καλημέρα μου ΔΣΕ. Μετά το 2012... δεν υπάρχουν στην ηγεσία ..τέτοιοι... μας τελείωσαν...ΟΥΥΥΥΦΦΦΦ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Αντώνης Σκυλλάκος έτσι πρόχειρα που θυμάμαι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου