Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Στις 5.30 μ.μ. νέο συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα


Χαιρετίζουμε τις μαζικές και μαχητικές διαδηλώσεις των φοιτητών στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Φοιτητικοί Σύλλογοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί, συλλογικοί φορείς και σωματεία έκαναν ξεκάθαρο πως η καταστολή και η τρομοκρατία δεν θα πετύχουν να "βάλουν στο γύψο" τον αγώνα και τη συλλογική διεκδίκηση, πως δεν θα καταφέρουν να παγώσουν τις δίκαιες διεκδικήσεις του λαού και της νεολαίας.

Το νομοσχέδιο-έκτρωμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση έχει καταδικαστεί εξ αρχής από το σύνολο των φοιτητών, αλλά και όλης της κοινωνίας.

Μπροστά στην ψήφιση του νομοσχεδίου το απόγευμα της Πέμπτης, οι φοιτητικοί σύλλογοι που έχουν πάρει ήδη αγωνιστική απόφαση μεταθέτουν την ώρα του συλλαλητηρίου στις 17.30 στο άγαλμα Βενιζέλου, ώστε να βρίσκονται οι φοιτητές στο δρόμο την ώρα ψήφισης του νομοσχεδίου και να δηλώσουν ακόμη μια φορά πλατιά την καταδίκη τους.

Όλοι στο παλλαϊκό - πανεργατικό συλλαλητήριο Πέμπτη 11/2 στις 17.30 στο άγαλμα Βενιζέλου.

Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης

4 σχόλια:

  1. https://www.imerodromos.gr/quot-party-mori-arrosti-quot-oi-arches-tis-dap-ndfk-vinteo2/ Ο Παφίλης μίλησε 30 λεπτά έκανε ολόκληρη ιδεολογική αντιπαράθεση με την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τον σύριζα δηλαδή όλο το καπιταλιστικό σύστημα και στο τέλος στα τρία λεπτά έβγαλε και τις φωτογραφίες για την ΔΑΠ. Απο όλη αυτή την αντιπαράθεση ...κάποιοι... έμειναν στις φωτογραφίες της ΔΑΠ όταν τα ίδια ισχύουν για τις Νεολαίες ΠΑΣΟΚ και σύριζα. Είπαμε η κακιά ...δεξιά.... φταίει για όλα. Ο Καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του για το παιχνίδι που παίζει καθένας.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη ο gkagkarin έχει, μετά τις φωτογραφιες, όλη την ομιλία

      https://gkagkarin.blogspot.com/2021/02/party.html

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. ΔΣΕ. Την καλημέρα μου. Δεν είχα καμία αμφιβολία. Και το πρόβλημα βέβαια δεν είναι ο Γκαγκάριν. Το πρόβλημα βρίσκεται σε ...αυτούς.... που για να παίξουν το ...αντιδεξιό.... παιχνίδι της ...πασοκάρας... βάζουν μόνο τα τελευταία τρία λεπτά... ΑΥΤΑ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. https://www.902.gr/eidisi/voyli/250336/xemprostiasma-tis-dap-apo-ton-thanasi-pafili-video ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου