Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Διαχρονικές οι ευθύνες των κυβερνήσεων για τις ελλείψεις στην πολιτική προστασία και τις διακοπές ρεύματος


Στις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για τις ελλείψεις στην πολιτική προστασία και τα μπλακάουτ, αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος σε παρεμβάσεις του σε συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra».

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ υπενθύμισε ότι οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση δεν είναι  πρωτοφανή φαινόμενα, καθώς πρόσφατα είχαμε την έκρηξη στον Ασπρόπυργο που οφείλεται στο ότι η συντήρηση του δικτύου δεν προχωρά καθώς δεν αποφέρει κέρδη.

Ο Λ. Νικολάου - Αλαβάνος σημείωσε ότι μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις έχουν τεράστιες ευθύνες, γιατί υλοποίησαν βήμα - βήμα την πολιτική της απελευθέρωσης, ενώ συνυπεύθυνες για τις τεράστιες ελλείψεις είναι και οι περιφερειακές και δημοτικές αρχές που συναινούσαν σε αυτή την πολιτική.

Από αυτή την άποψη στάθηκε και στο γεγονός ότι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν να «χτίζουν» πάνω στον νόμο του 2011 για την Ενέργεια, οδηγώντας σε πανάκριβο ρεύμα για τον λαό και μοιράζοντας δεκάδες δισ. ευρώ σε επενδύσεις σε ΑΠΕ, την ώρα που αντιμετωπίζουν την ασφάλειά του ως «κόστος».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου