Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Αστυνομικοί εκτοξεύουν μολότοφ;


Το βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες σε χαμηλότερη ανάλυση στο διαδίκτυο και όπως είπε η δημοσιογράφος του Kontra Channel, Αναστασία Γιάμαλη, δόθηκε για τεχνική επεξεργασία στην ομάδα disinfaux collective η οποία αύξησε την ευκρίνεια και παρουσιάστηκε στην τηλεόραση σε αργή κίνηση.

Ένας αστυνομικός σημαδεύει στο ψαχνό διαδηλωτές και πετάει μολότοφ προς το μέρος τους. Αυτή σκάει μπροστά στα πόδια τους και το οδόστρωμα αρχίζει να φλέγεται.

Στο Kontra Channel μίλησε ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο και περιέγραψε ότι έσκασε μια μολότοφ δίπλα του ενώ βρισκόταν απέναντι από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ. «Είχες την αίσθηση, είπε, πως (οι αστυνομικοί) αν μπορούσαν να σκοτώσουν θα το κάνανε»… Βίντεο

3 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με τον Τσίπρα, το πρόβλημα της αστυνομίας δεν είναι ο χρυσαυγιτισμός, τα ΜΑΤ, η ΔΡΑΣΗ, οι αύρες κ.λπ.

    Είναι η εκπαίδευση και ότι βράζει το αίμα τους! Απίστευτο χάιδεμα του Τσίπρα στην αστυνομία!

    Ανθή Βασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε “on fuego” και με έντονη ACAB διάθεση ανάρτησε στόρι στο Ίνσταγκραμ από την τελευταία διαδήλωση κατά της καταστολής.

    Συγκεκριμένα, πρόκειται για αναπαραγωγή ανάρτησης από το λογαριασμό @yperoxa.plasmata, που συνοδεύεται από τη λεζάντα “Μήνυμα κατά της αστυνομοκρατίας και της καταπάτησης βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων, έστειλαν και σήμερα χιλιάδες πλήθους κόσμου στο #Σύνταγμα με μια εντυπωσιακή́ συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Το πιο ηχηρό χαστούκι ενάντια στο αυταρχικό καθεστώς”.

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου