Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

«Ακόμα μια μέρα έντονης εγκληματικότητας στο ΑΠΘ»


Επιμέλεια: Χρήστος Αβραμίδης

Ακόμα μια μέρα έντονης εγκληματικότητας στο ΑΠΘ.
Ας αναλύσουμε όμως τα πειστήρια του εγκλήματος
Φωτό 1: Ένας από τους πιο γνωστούς ρεμπέτες της πόλης παίζει μπουζούκι σε ένα παιδάκι πριν ενώσει τις νότες του με τους φοιτητές

Φωτό 2: (αντι) μάθημα για τον ρόλο που μπορεί να έχει η επιστήμη της γεωπονίας στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών του λαού. Οι φοιτητές μαζί με τους καθηγητές.

Φωτό 3: Βόλτα, επιτέλους χωρίς μήνυμα στον Χαρδαλιά

Φωτό 4: Σε μια πόλη με ελεύθερο χώρο ούτε για δείγμα, ένα παιδάκι παίζει ποδόσφαιρο με τους φίλους του στην πλατεία Χημείου.

 

Φωτό-βίντεο 5: Πικ Νικ στα γρασίδια και ακροβατικά μετά μουσικής


Φωτό 6: Οι φοιτητές ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους αστυνομικούς του γενικού διμοιρίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Φωτό 7: Μαθαίνοντας πατίνι με μια φίλη

Φωτό 8: Δύο 65χρονοι κάτοικοι της πόλης κάνουν βόλτα στα πανεπιστήμια με τους σκύλους τους.

Φωτό 9: Κιθάρες και παρέες. Ξανά

Φωτο 10: 2 φίλοι, που μένουν στη Θεσσαλονίκη ήρθαν στο πανεπιστήμιο της πόλης τους να παίξουν σκάκι. Αν εφαρμοστεί ο νέος νόμος, με την κάρτα εισόδου, δεν θα έχουν πια αυτή τη δυνατότητα.

Φωτό που δεν τράβηξα: Όλη αυτήν την ώρα, διεξάγονταν τουλάχιστον 5 φοιτητικές συνελεύσεις.
Οι μόνοι που μπορούν να καταστρέψουν αυτήν την υπέροχη κατάσταση είναι η κυβέρνηση και η Ελληνική Αστυνομία.

 Ελληνοφρένεια

1 σχόλιο:

  1. ....Το ΚΚΕ αποστασιοποιείται από αυτές τις κινήσεις, αλλά μένει εγκλωβισμένο σε μια γραμμή χαμηλών προσδοκιών, αντί μιας κατεύθυνσης ανατροπής. Καταλήγει, έτσι, να προτείνει σαν κεντρικό στόχο την ενίσχυσή του, υποβαθμίζοντας τις πραγματικές δυνατότητες που αναδεικνύονται. Η θέση για το ανέφικτο συνολικότερης αμφισβήτησης και ανατροπής, αφήνει έδαφος στον κυβερνητισμό του ΣΥΡΙΖΑ.Πώς λοιπόν θα αντιμετωπιστεί η επιχείρηση καταστολής, αλλά και ενσωμάτωσης των αγώνων. Εδώ απαιτείται όχι μόνο η κλιμάκωση, αλλά και ο συντονισμός τους, μαζί με το βάθεμα της πολιτικοποίησής τους. Ώστε να μπει επί τάπητος η ανατροπή της πολιτικής και της κυβέρνησης της ΝΔ και της καπιταλιστικής επίθεσης που οργανώνει. Να ηττηθεί η πολιτική της συναίνεσης, αλλά και της εναλλακτικής λύσης για την αστική πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πιθανές συνεργασίες του. Να μπει στο στόχαστρο η ΕΕ που επιβάλλει σαν προαπαιτούμενα του «πακέτου ανάκαμψης» ή της μνημονιακής επιτήρησης τα μέτρα που ετοιμάζει η ΝΔ, ενώ ευθύνεται για το φιάσκο με τα εμβόλια και την ασφυξία του ΕΣΥ. Οι πρωτοβουλίες της αντικαπιταλιστικής και κομμουνιστικής Αριστεράς θα πρέπει να αναμετρηθούν με τις αναβαθμισμένες απαιτήσεις της φάσης που ανοίγεται.https://prin.gr/2021/04/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7/....... Συνέχεια διασπαστικών ενεργειών απο τους Τροτσκιστές του ΝΑΡ με μοναδικό στόχο τον εγκλωβισμό του λαού στο καπιταλιστικό πλαίσιο και στο ξέπλυμα των εγκλημάτων της Αριστερής κυβέρνησης του σύριζα που για 4.5 χρόνια έσφαξε τον λαό. Αυτό τον στόχο εξυπηρετούν όλα τα Γκρουπούσκουλα της ...πασοκάρας.... Η Διέξοδος για τον λαό είναι να παλέψει ενωμένος σε ταξική βάση στις γραμμές τις κοινωνικής συμμαχίας για να αποσπάσουμε προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την αλλαγή τάξης στην εξουσία με ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και δικτατορία του προλεταριάτου. Η Επιστροφή στον εθνικό καπιταλισμό που επιδιώκουν τα Γκρουπούσκουλα είναι καταστροφή για τον λαό ίδια με την σημερινή. Εξυπηρετεί τμήματα της αστικής τάξης που τα συμφέροντα τους θίγονται στην Ε.Ε. Σε αυτό είναι μαζί με Εθνικιστές και Φασίστες. Σε αυτό το Εγκλημα που ετοιμάζουν θα μας βρούνε τους Κομμουνιστές απέναντι. Ταυτόχρονα δίνουμε το χέρι σε κάθε απλό άνθρωπο που αποφασίζει να σηκωθεί. Η Φωτογραφία του Χάγιου το 2012 αγκαλιά με Τσίπρα Γλέζο τα λέει όλα για τα συριζόπουλα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου