Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Μουσείο για τον Στάλιν θα κατασκευαστεί στο Νίζνι Νόβγκοροντ


Μουσείο αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Ιωσήφ Στάλιν αναμένεται να λειτουργήσει στην περιφέρεια (όμπλαστ) του Νίζνι Νόβγκοροντ.

Σύμφωνα με την τοπική οργάνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ), ο θεμέλιος λίθος του κτιριακού συγκροτήματος θα τοποθετηθεί κατά την διάρκεια εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μάη στην πόλη Μπορ. Την ίδια μέρα, στα θεμέλια θα τοποθετηθεί και χρονοκάψουλα με οδηγίες να ανοιχτεί στις 9 Μάη 2045, δηλαδή στην 100η επέτειο της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης.

Το «Κέντρο Στάλιν» στο Νίζνι Νόβγκοροντ, το οποίο αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο μουσείο αφιερωμένο στον μεγάλο κομμουνιστή ηγέτη, θα περιλαμβάνει αίθουσες αφιερωμένες σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του Στάλιν.

«Η κατασκευή του Κέντρου Στάλιν στην περιφέρεια του Νίζνι Νόβγκοροντ πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για το άνοιγμα παρόμοιων μουσείων σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας. Αυτό θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στην πατριωτική εκπαίδευση των νεότερων γενεών και στην μάχη ενάντια στην διαστρέβλωση και το ξαναγράψιμο της ιστορίας», δήλωσε για το θέμα ο Βλάντισλαβ Γεγκόροφ, πρώτος γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΡΟ.

Πηγή: idcommunism.com

 

1 σχόλιο:

  1. ....«Η κατασκευή του Κέντρου Στάλιν στην περιφέρεια του Νίζνι Νόβγκοροντ πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για το άνοιγμα παρόμοιων μουσείων σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας. Αυτό θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στην πατριωτική εκπαίδευση των νεότερων γενεών και στην μάχη ενάντια στην διαστρέβλωση και το ξαναγράψιμο της ιστορίας», δήλωσε για το θέμα ο Βλάντισλαβ Γεγκόροφ, πρώτος γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΡΟ.... Καλή η διαστρέβλωση των οπορτουνιστών αλλά δεν τσιμπάμε. Ο σ.ΣΤΑΛΙΝ δεν ήταν Σοσιαλσωβινιστής σε καμία περίπτωση. Γνήσιος Μπολσεβίκος ηγέτης πολέμησε τον Καπιταλισμό και τα οπορτουνιστικά καρακόλια του όλων των αποχρώσεων και για την Σοσιαλιστική πατρίδα. Περαστικά τους... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου