Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα του ΚΚΕ για να μην περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο


Συνεχίζεται το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα των Οργανώσεων του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο που καταργεί το σταθερό ημερήσιο χρόνο, το 8ωρο και επιβάλει τη 10ωρη εργασία, ενώ τσακίζει και μια σειρά άλλα δικαιώματα των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται καθημερινά περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, συσκέψεις και εκδηλώσεις, μαζικές εξορμήσεις, αφισοκολλήσεις σε γειτονιές και γίνεται πλατιά συζήτηση με εργαζόμενους και νεολαία με το σύνθημα: «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα! Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή».

Στην Αττική
  • Σάββατο 5 Ιούνη

- Στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36), οι ΚΟΒ στην «Intracom», καλούν σε σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και την κλιμάκωση της πάλης ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα, με ομιλητή τον Ηλία Τσιμπουκάκη, μέλος της ΕΠ Αττικής.

- Στις 7 μ.μ., στην Καλλιθέα, στην πλατεία Τζιτζιφιών, με ομιλήτρια την Στέλλα Βαλαβάνη, μέλος της Τ.Ε. Νότιου Τομέα.

  • Κυριακή 6 Ιούνη

 - Στις 11 π.μ., στην Καισαριανή στο πάρκο 2ας Μάη, με ομιλητή τον Πάνο Καραγιάννη, μέλος του ΤΓ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ.

- Στις 7 μ.μ., στη Δάφνη στην πλατεία 25ης Μαρτίου (Τσαλαγανίδη), με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ζεφυρίου του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη στο πάρκο Λιάρος (στο Θεατράκι) με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος. 

- Στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Αχαρνών 241) εκδήλωση της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού του ΚΚΕ με θέμα: «Νομοθεσία-έκτρωμα της κυβέρνησης για τα Εργασιακά: Σύγχρονη νομοθεσία ή σύγχρονη σκλαβιά για την εργαζόμενη γυναίκα;». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή, Γονιών και ΑμεΑ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) στο Θησείο (Αγ. Ασωμάτων 31), με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

  • Δευτέρα 7 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., στο Δήμο Ζωγράφου, στην πλατεία Γαρδένιας, με ομιλητή τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

  • Τετάρτη 9 Ιούνη

- Στις 8 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στο Πάρκο Χαλικάκι, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

  • Παρασκευή 11 Ιούνη

Στις 7.30 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στο αμφιθέατρο του Πάρκου Καλαβρύτων, με ομιλήτρια την Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη
  • Τετάρτη 9 Ιούνη

- Στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο Πλαγιαρίου (μπροστά από την Κοινότητα) με ομιλητή τον Φάνη Καρκατζούνη, στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικό Σύμβουλο Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Σάββατο 5 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία της Καλλιράχης, θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ.

- Στις 11 π.μ., στην Πάλαιρο, στο καφενείο «Τσουνάκα Γιώργου», θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με ομιλητή το Νίκο Μωραΐτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Δυτ. Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

  • Κυριακή 6 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ. στη Φλώρινα στην κεντρική πλατεία Φλώρινας θα μιλήσει ο Γιώργος Κουδούνας, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Φλώρινας.

  • Δευτέρα 7 Ιούνη

- Στις 9 π.μ., περιοδεία της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ,  στους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο, με επικεφαλής του κλιμακίου τη βουλευτή του Νομού, Μαρία Κομνηνάκα.

- Στις 8 π.μ. περιοδεία της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ στα SuperMarket της Μυτιλήνης, με επικεφαλής του κλιμακίου τη Δήμητρα Νιαβή, στέλεχος του Κόμματος.

  • Τρίτη 8 Ιούνη

- Στις 8 μ.μ, η ΚΟΒ Τσαριτσάνης του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτική σύσκεψη, με ομιλητή τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ. Στις 9:00 στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Βορείου Αιγαίου, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Βασίλη Αμπελογιάννη, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ. Στις 10 π.μ., στον Πολιχνίτο, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Μπάμπη Ντινενή, στέλεχος του Κόμματος. Στις 11 π.μ., στην αγορά της Καλλονής, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ. Στις 19:00 στα μαγαζιά της Ερμού, με επικεφαλής του κλιμακίου τη Μαρία Βουλβούλη, στέλεχος του Κόμματος.

  • Τετάρτη 9 Ιούνη

- Από τις 10 π.μ., η ΚΟΒ Φαρσάλων του ΚΚΕ, οργανώνει περιοδεία και συναντήσεις με εργαζόμενους στο Κ.Υ. Φαρσάλων και στον Πυροσβεστικό Σταθμό Φαρσάλων, με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Τυρνάβου του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτική ομιλία, στην κεντρική Πλατεία της πόλης, με ομιλητή τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ. Στις 9 π.μ., στους εργαζόμενους της καθαριότητας και τις υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης, με επικεφαλής του κλιμακίου τη Νίκη Τσιριγώτη, δημοτική σύμβουλο και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Στις 11:30 π.μ., στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ. Στις 19:00 σύσκεψη των ΚΟΒ Πόλης και Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο πάρκο Χατζηδήμου Μυτιλήνης με ομιλητή τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου