Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Μάταια ο πρωθυπουργός αναζητεί συγχωροχάρτι

 


Μάταια ο πρωθυπουργός αναζητεί συγχωροχάρτι, γιατί οι ευθύνες για την τεράστια καταστροφή δεν αφορούν γενικά σε "λάθη" αλλά στη συνειδητή επιλογή όλων των κυβερνήσεων να αντιμετωπίζουν ως "κόστος" την προστασία της ανθρώπινης ζωής, γι’ αυτό δεν έχουν ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπυρικής προστασίας.

Το γεγονός ότι δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, πρώτα απ’ όλα το εξασφάλισε η λαϊκή αυτενέργεια και πρωτοβουλία στα πύρινα μέτωπα, εκεί όπου κάτοικοι με πυροσβέστες και εθελοντές, έδωσαν μάχη να προστατεύουν τη ζωή, τις περιουσίες τους, τον φυσικό πλούτο.

Αν για τον πρωθυπουργό η επόμενη μέρα, ενώ οι πυρκαγιές συνεχίζονται, ξεκινάει με όχημα τη δήθεν "πράσινη μετάβαση", για να τρέξουν γρήγορα τα επιχειρηματικά σχέδια που θυσιάζουν το περιβάλλον για τα κέρδη των λίγων, για το λαό ξεκινάει με τον αγώνα να αποκατασταθεί πλήρως ό,τι καταστράφηκε, να ματαιωθούν οι "μπίζνες" πάνω στα καμένα.

 Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

2 σχόλια:

  1. Οι Ναυτεργάτες όλων των χωρών πρέπει να παραμερίσουν και να πετάξουν στην θάλασσα τις συμβιβασμένες ηγεσίες τους, να πάρουν στα δικά τους χέρια την οργάνωση και τα σωματεία τους, να χαράξουν τον δικό τους αγωνιστικό δρόμο που θα έχει στο επίκεντρο τα προβλήματά τους και τις πραγματικές τους ανάγκες.

    Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝhttps://prin.gr/2021/08/%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b7/....... Πολύ πολύ σωστά με πρώτους και καλύτερους τον εγκάθετο των Εφοπλιστών στην ΠΕΝΕΝ Τζανεττακιστή Νταλακογεώργο μαζί με τους Κολαούζους του Τροτσκιστές ...αντιτζανεττακιστές του ΝΑΡ και τα Κεντρίστικα οπορτουνιστικά Βαρίδια του Κάουτσκι τους Μανιαδάκηδες που αποτελούν την 5η Φάλαγγα του Καπιταλισμού. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.imerodromos.gr/apagoreymeno-to-kefalaio-toy-k-marx-stin-essd/ Ασφαλώς και υπήρχε το έργο του ΜΑΡΞ στην ΕΣΣΔ των Μπολσεβίκων ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ 1917 1953. Με βάση αυτά νίκησαν οι Μπολσεβίκοι. Απο εκεί και πέρα ...θάφτηκε.. στις βιβλιοθήκες και βγήκε στην επιφάνεια το ...έργο του Κάουτσκι του Τρότσκι.. και άλλων του Οπορτουνιστικού συρφετού που ανέτρεψαν τον Σοσιαλισμό απο μέσα και επάνω. Και βέβαια η τρανή απόδειξη ο κύριος Πατέλης κ.α για το τι ...Μαρξισμό σπούδασαν.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου