Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Επιστολή διαμαρτυρίας του Στάθη Κεντρή, μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ, προς το ΚΙΝΑΛ


Από χθες προβάλλεται στο διαδίκτυο προπαγανδιστικό σποτ του κόμματός σας σχετικό με τις πρόσφατες πυρκαγιές, στο οποίο συμπεριλάβατε δήλωση που έκανα σε τηλεοπτικό σταθμό την ώρα που μαζί με άλλους συγχωριανούς μου, κατοίκους της Στροφυλιάς Ευβοίας, προσπαθούσαμε να σώσουμε μόνοι μας το χωριό και τις περιουσίες μας.

Ανεξάρτητα από το αν η δήλωσή μου στο συγκεκριμένο κανάλι, από το οποίο έχετε αναπαράγει αποσπάσματα, δεν αναφέρει την ιδιότητά μου ως μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, αυτό έγινε άμεσα γνωστό από διάφορα δημοσιογραφικά μέσα, προφανώς και του ειδησεογραφικού πόρταλ (902.gr) του ΚΚΕ, τον Ριζοσπάστη, τον Οδηγητή κ.λπ.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαράδεκτο μια δική μου πολιτική τοποθέτηση, που δεν διαχωρίζεται από αυτή του Κόμματος στο οποίο ανήκω, να αξιοποιείται για προπαγάνδα από ένα κόμμα που έχει διαχρονικά τεράστιες ευθύνες για την εγκληματική πολιτική που ακολουθείται σχετικά με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, αλλά και του περιβάλλοντος.

Θεωρώ, λοιπόν, αυτονόητο να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην περιλαμβάνεται η δική μου δήλωση στο προπαγανδιστικό σας βίντεο.

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Στάθης Κεντρής, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, προς το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ)

 

2 σχόλια:

  1. Το 1944, το μεγαλειώδες, παλλαϊκό και πλειοψηφικό ΕΑΜ (με νού – καρδιά – οργανωτή του το ΚΚΕ), στο όνομα της αντιφασιστικής – εθνικής ενότητας, πήρε τα τοξικά υπουργεία του Γ. Παπανδρέου και κατέληξε στη Βάρκιζα, στα στρατοδικεία, στις φυλακές και τα ξερονήσια.
    Το 1964, η μεγάλη ΕΔΑ, από αξιωματική αντιπολίτευση με 24% το 1958, στο όνομα της δημοκρατικής – αντιβασιλικής ενότητας, κατέληξε ως ουρά του Γ. Παπανδρέου, στον αφοπλισμό του λαϊκού κινήματος, στη χούντα του 1967 και ξανά στα ξερονήσια.
    Το 1981, ο μεταπολιτευτικός μαζικός ριζοσπαστισμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο όνομα του «μεγάλου αθροίσματος των δημοκρατικών δυνάμεων ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ», κατέληξε ως ουρά του Ανδρέα Παπανδρέου, στη λεηλασία του αριστερού κόσμου από το ΠΑΣΟΚ της αστικής δικομματικής εναλλαγής και του «φεύγουν οι βάσεις που μένουν», δηλαδή μένουν οι βάσεις που «φεύγουν»!
    Το 1989, το κοινό πόρισμα ΚΚΕ – ΕΑΡ και ο ενιαίος μεγάλος Συνασπισμός «της Αριστεράς και της Προόδου», στο όνομα της κάθαρσης του βρώμικου Κοσκωτά, οδήγησε στις άθλιες «παρά φύσιν» συγκυβερνήσεις Τζανετάκη και Ζολώτα και κατέληξε στον πολιτικό εξευτελισμό και την περιθωριοποίηση της Αριστεράς. Κυρίως έγινε το σκαλοπάτι για την αυτοδυναμία του πιο βρώμικου Έλληνα πολιτικού, του Κώστα Μητσοτάκη! Εμείς, με το ιστορικό «φυσικά και δεν θα πειθαρχήσω» του Γιώργου Γράψα, αντιταχθήκαμε σ’ αυτόν τον εξευτελισμό και στη σοσιαλδημοκρατική μετάλλαξη της Ελληνικής Αριστεράς, που έγινε από το καταστρεπτικό «δίδυμο» Γκορμπατσοφισμού – Ευρωκομμουνισμού και τις εγχώριες εκφράσεις του.
    Το 2015, το παλλαϊκό αντιμνημονιακό κίνημα του 2010 -2012, το οποίο ποντάρισε πολιτικά στο «κυβερνητικό πείραμα» του ΣΥΡΙΖΑ, στο όνομα της άμεσης ανακούφισης από τα Μνημόνια – εντός της ΕΕ, κατέληξε: α) στη μετατροπή του μεγαλειώδους 61,3% ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα σε κατάπτυστο ΝΑΙ στο 3ο και χειρότερο Μνημόνιο έως το 2060 (που ψηφίστηκε στη Βουλή από πέντε κόμματα και 222 βουλευτές), β) σε νέα λεηλασία από τον ΣΥΡΙΖΑ του κόσμου της Αριστεράς αλλά δυστυχώς και της μισής ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της 7 Ιούλη 2019 (Από 46.000 ψήφους στις 20/9/2015 μειώθηκε σε 23.000 ψήφους) και γ) κατέληξε κυρίως στη μεγάλη αυτοδυναμία – πανδημία (με 39,5%) και του γιού του Μητσοτάκη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, την πρώτη φορά ως τραγωδία και τη δεύτερη ως φάρσα!https://prin.gr/2021/08/anatropi-antistrofi/....... Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.... απο τους Τροτσκιστές του ΝΑΡ που σιγοντάρησαν την ...πασοκάρα... δεκαετίες σαν γνήσιο εξαπτέρυγο τους και συνεχίζουν ακριβώς στον ίδιο δρόμο. Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για τον λαό οι Κομμουνιστές τα ξεκαθαρίσαμε όλα. Η Αιτία όλων των καταστροφών είναι τα ...πολιτικά μέτωπα και στάδια που μας σερβίρουν που σάπισαν και βρωμάνε.https://www.rizospastis.gr/story.do?id=11036664 ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=27/2/2021&id=18166&pageNo=20https://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=20/2/2021&id=18161&pageNo=24 Καλή χώνεψη... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου