Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Πανεξόρμηση «Ριζοσπάστη»


Τα πρώτα φύλλα του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 2-3 Οκτώβρη που περιλαμβάνει ένθετο το Κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, που απευθύνει η ΚΕ στον λαό, έχουν φτάσει στα γραφεία των Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Αττική.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και τη ΚΝΕ έχουν ήδη βάλει επί χάρτου τα σχέδια και τα πλάνα για την διάδοση της εφημερίδας και του Καλέσματος, ώστε να φτάσει στα χέρια των εργαζόμενων, του λαού, της νεολαίας.

Από τις επόμενες ώρες και όλες τις επόμενες ημέρες θα ξεδιπλωθεί ένα μεγάλο πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών ώστε να «οργωθεί» κάθε χώρο δουλειάς, κάθε γειτονιά.

Επιδίωξη του ΚΚΕ είναι το Κάλεσμα να αξιοποιηθεί πλατιά, ως βάση συζήτησης με τον λαό και τη νεολαία, αλλά και ως όπλο για να οργανώσουν με καλύτερους όρους την πάλη και την αντεπίθεσή τους. Το ΚΚΕ διαθέτει όλες του τις δυνάμεις σ’ αυτή την υπόθεση, έτσι ώστε να διαμορφώνονται εστίες αντίστασης για όλα τα κρίσιμα εργατικά - λαϊκά προβλήματα που οξύνει η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως είναι η κλιμάκωση της αντεργατικής επίθεσης, με αιχμή την εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη, η συνεχιζόμενη αντιλαϊκή διαχείριση της πανδημίας και η διαμόρφωση του λεγόμενου νέου ΕΣΥ, η ακρίβεια και η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, οι μεγάλες κρατικές ελλείψεις για την προστασία του λαού από τις φυσικές καταστροφές, η περαιτέρω εμπλοκή της Ελλάδας στα επικίνδυνα σχέδια του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ στην περιοχή κλπ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου