Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Παρουσίαση των θέσεων για την Πολιτική Προστασία

Παρουσίαση από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

- Δημήτρης Κουτζής, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και της ΔΕ του ΤΕΕ, με θέμα «Αντισεισμική προστασία: Εμπόρευμα ή δικαίωμα;».

- Βασίλης Μπέλλος, πολιτικός μηχανικός, επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με θέμα «Για την ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία».

- Εύη Γεωργιάδου, δρ. χημικός μηχανικός, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και της ΕΠ της ΚΟΑ, με θέμα «Οι πραγματικοί ένοχοι για τα Βιομηχανικά Ατυχήματα Μεγάλης Έκτασης (ΒΑΜΕ)».

- Αντώνης Ραλλάτος, δασολόγος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕΟΕ, με θέμα «Οι βαθύτεροι στόχοι του νέου αστικού σχεδίου για τη δασοπροστασία».

- Δημήτρης Βλάχος, αρχιπυροσβέστης, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου, με θέμα «Η υπονόμευση των δυνατοτήτων της Πυρόσβεσης από την αστική πολιτική».

- Πέτρος Καράμπελας, μέλος της Επιτροπής Κάτοικων Βαρυμπόμπης - Θρακομακεδόνων, με θέμα «Η πρωτοβουλία των κατοίκων για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στον αντίποδα της κρατικής απουσίας».

- Θα παρέμβει, επίσης, ο Γρηγόρης Ζησίμου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας και του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου, Αγ. Άννας, Λίμνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου