Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

«Ανθολογία για κιθάρα»


Την Τετάρτη 10 Νοέμβρη στις 19.30 η αλυσίδα Πολιτισμού «IANOS» και ο συνθέτης και κιθαρίστας Μανόλης Ανδρουλιδάκης θα παρουσιάσουν την έκδοση του νέου του άλμπουμ «Ανθολογία για Κιθάρα», που κυκλοφορεί από το «Όγδοο Music Group». Ο δίσκος περιλαμβάνει 10 μουσικά θέματα μεγάλων Ελλήνων συνθετών διασκευασμένα για κλασική κιθάρα.

Για το δίσκο θα μιλήσουν οι Χρήστος Λεοντής, συνθέτης. Νότης Μαυρουδής, συνθέτης - κιθαρίστας και ο υπεύθυνος παραγωγής του «Όγδοο Music Group» Χρήστος Ασημακόπουλος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του δίσκου με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη και τη φιλική συμμετοχή των Ορφέα Περίδη και Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στην κιθάρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον «ΙΑΝΟ» της Αθήνας (Σταδίου 24) και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του «ΙΑΝΟΥ».

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθησή τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο «Cafe IANOS» επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Link προκράτησης: https://bit.ly/3ppWhzi

Για την είσοδό σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

Ελάχιστη κατανάλωση: 4 ευρώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου