Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»

 
Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 28-29 Αυγούστου:

  • Αγωνιστικές πρωτοβουλίες από Ομοσπονδίες και Συνδικάτα: Κάλεσμα σε μαζικό αγώνα για τα δικαιώματα και την υγεία του λαού. Συγκέντρωση από Συνδικάτα της Αττικής την Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα, μέρα που κατατίθεται το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο. Μεγάλο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στη ΔΕΘ: Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, 6 μ.μ., πλατεία ΧΑΝΘ. Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, Τρίτη 31 Αυγούστου, 7.30 μ.μ., Αγαλμα Βενιζέλου και συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους.

    Να μείνει στα χαρτιά ο αντεργατικός - απεργοκτόνος νόμος Χατζηδάκη. Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. Εδώ και τώρα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Όχι σε αντεργατικά μέτρα και απολύσεις με πρόσχημα τους εμβολιασμούς. Όχι στην ιδιωτικοποίηση της Ασφάλισης. Σύγχρονα ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους. Προστασία του λαϊκού εισοδήματος απ' τις ανατιμήσεις. Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους - Άμεσα μέτρα στήριξης, αποκατάστασης, προστασίας.

  • Η Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στη Βουλή για τις καταστροφικές πυρκαγιές: Οι ευθύνες δεν παραγράφονται! Είστε όλοι στο κάδρο της διαχρονικής εγκληματικής πολιτικής

  • Επιτροπές Αγώνα Πυροπλήκτων: Συναυλία στη Στροφυλιά Εύβοιας, συλλαλητήριο στον Πύργο. Οργανώνονται και κλιμακώνουν τις διεκδικήσεις τους οι κάτοικοι για να ζήσουν στον τόπο τους.

  • Η πανδημία αγριεύει αλλά η κυβέρνηση… Κοιτάζει τους εργοδότες στα μάτια και τους εργαζόμενους ...στην τσέπη. Αντί για ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας και την αύξηση των εμβολιασμών, στήνουν βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη του λαού

  • Αφγανιστάν: Νέα «εύφλεκτη ύλη» με φόντο παλιά και νέα «αντιτρομοκρατικά» σχέδια. Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από βομβιστικές επιθέσεις.

  • Εφιάλτης κάθε χρόνο για τις λαϊκές οικογένειες: Αγώνας δρόμου για μια θέση στην παιδοφύλαξη, αντί για δημόσια και δωρεάν σύγχρονη Προσχολική Αγωγή.

  • Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου