Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Αυξήθηκαν στους 150 οι υγειονομικοί σε καραντίνα

 
Στους 150 έφτασαν οι υγειονομικοί που είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού στον "Ευαγγελισμό" όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων στο νοσοκομείο Γιώργος Φερεντίνος στο κανάλι "Kontra".

Ανέφερε ότι το νοσοκομείο αποδυναμώνεται αφού δεν λαμβάνονται μέτρα ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας και επίταξης του ιδιωτικού τομέα. Χαρακτήρισε αντιεπιστημονική και επισφαλή την απόφαση να μειωθούν σε πέντε οι μέρες της καραντίνας.

Σχολιάζοντας την μετατροπή του Παίδων Πεντέλης σε εμβολιαστικό κέντρο τόνισε ότι αντί να ανοίξουν τα δημόσια νοσοκομεία που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο.

Σημείωσε πως η αύξηση των κρουσμάτων σε συνδυασμό με την μη λήψη ουσιαστικών μέτρων δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει την ανοσία της αγέλης.

1 σχόλιο:

  1. ..Τώρα ο λαός πρέπει να βγει στο δρόμο, με τους υγειονομικούς στο κέντρο, διεκδικώντας ανατροπή της κυβέρνησης και της εγκληματικής της πολιτικής, διεκδικώντας μια ζωή με υγεία, αξιοπρέπεια και ελευθερία.https://prin.gr/2022/01/enotiko-kinima-2/..... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ωστε να έρθει η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του σύριζα να συνεχίσει την σφαγή του λαού. Μη φάτε.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου