Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Τα Πουτινάκια

Για τις ανάγκες της ΝΑΤΟπροπαγάνδας και του αντικομμουνισμού οι καθεστωτικοί μηχανισμοί με πρώτους τους κυβερνητικούς θέλουν να παραστήσουν την σημερινή Ρωσία σαν τάχα… συνέχεια της ΕΣΣΔ.

Είναι αυτοί οι μηχανισμοί που απέναντι σε όποιον δεν ταυτίζεται με το κυβερνητικό ΝΑΤΟαφήγημα της εμπλοκής της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας εκτοξεύουν μύδρους και χυδαιότητες του τύπου “είστε Πουτινάκια”…  

Μόνο που τα… “πουτινάκια” βρίσκονται ανάμεσά τους. Καθώς είναι οι ίδιοι που λατρεύουν τον Πούτιν ως πολιτικό εκπρόσωπο του αγαπημένου τους καπιταλισμού.

Ποιοι στήριξαν τον Πούτιν

«Υπογράψαμε με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία”

Η συμφωνία αυτή αντανακλά τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο κομμάτων. Δεσμοί και σχέσεις, οι οποίες αναπτύσσονται και εμβαθύνονται από τις κυβερνήσεις και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα, με σημαντικά αποτελέσματα.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, η στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία μεταξύ των κομμάτων μας εκτείνεται σε διεθνές, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο και περιλαμβάνει μία σειρά από τομείς στρατηγικής σημασίας.

 Η συμφωνία αυτή θέτει γερά θεμέλια μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της "Ενωμένης Ρωσίας", με προοπτική και βάθος χρόνου».

(Αβραμοπουλος 2011 τότε αντιπρόεδρος της Ν.Δ κατά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας).

«Υπάρχει και μια σχέση πιστεύω εμπιστοσύνης μεταξύ των κομμάτων. Η σχέση μεταξύ της ΝΔ και της Ενωμένης Ρωσίας, η οποία πηγαίνει πίσω στην ιστορία του δικού μας κόμματος. Η Ελλάδα είναι χώρα του ΝΑΤΟ, αλλά στο επίπεδο των διμερών σχέσεων υπάρχουν πεδία συνεργασίας που μπορούν να βελτιωθούν. Στην Ελλάδα αλλά πιστεύω και στο πρόσωπό μου θα βρείτε πάντα έναν αξιόπιστο και φερέγγυο συνομιλητή»,.(δε χρειάζεται να σας πω ποιος τα έλεγε αυτά το 2019 και μόνο η λέξη αξιόπιστος αρκεί..)

Crhistos Kazakos  

Αναγορεύσεις του Πούτιν ως επιτίμου διδάκτορα του Πανεπιστήμιου Αθηνών

Τελετή  αναγορεύσεις του Βλαδίμιρου ως επιτίμου διδάκτορα του Πανεπιστήμιου Αθηνών (θέση που κατέχει ακόμα μάλλον

Αναγορεύσεις επιτίμου διδάκτορα

Το κράτος έχει συνέχεια, ακολούθησε η αγόρευση σε διδάκτορα του Λαβρόφ  από το Πανεπιστήμιο Πειραιά το 2016 και του Πούτιν το 2018 από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Λαφαζάνη σπάει μέση



3 σχόλια:

  1. Απαγορεύεται το σύμβολο Ζ στη Γερμανία. Φήμες που λένε πως στην Ελλάδα θα απαγορευτεί το Ζ του Βασιλικού, ο Ζορό και ο Ζαραλίκος δεν επιβεβαιώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σοσιαλισμός είναι η μόνη ρεαλιστική και αναγκαία απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα των πολέμων και της εκμετάλλευσης. Αποδεικνύεται ξανά και ξανά τα τελευταία χρόνια, είτε η συζήτηση γίνεται για την πανδημία, είτε για τη φτώχεια και την εκμετάλλευση, είτε τώρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Σοσιαλισμός είναι η απάντηση στα μεγάλα προβλήματα του σήμερα. Τα μέλη της ΚΝΕ το γνωρίζουμε αυτό, και γι’ αυτό έχουμε σιγουριά, αυτοπεποίθηση, θέληση να διαδώσουμε την αλήθεια. Οι θέσεις του ΚΚΕ και η δράση μας είναι που μας επιτρέπουν μέσα στη μαυρίλα του ιμπεριαλιστικού πολέμου και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, να είμαστε αποφασισμένοι να καταφέρουμε τους μεγάλους επαναστατικούς μας σκοπούς.

      Ωστόσο, για χιλιάδες νέους που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή, αυτή η αλήθεια δεν είναι αυτονόητη, δεν έχουν σκεφτεί ακόμη «έξω από το κουτί», έχουν ερωτηματικά. Μεγαλώνει λοιπόν η ευθύνη μας να πείσουμε, να επιδράσουμε, να συμπορευτούμε με αυτό τον κόσμο, για να ξελασπώσουμε μαζί το μέλλον.https://gkagkarin.blogspot.com/2022/03/blog-post_2274.html ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/65-sxolia/2899-o-polemos-mainetai-pantoy-4-epikaira-sxolia Την ώρα του Ιμπεριαλιστικού πολέμου που σφαγιάζει τους λαούς Ουκρανίας και Ρωσίας την ώρα που παγκόσμια η ανθρωπότητα οδηγείται στην εξαθλίωση και στον όλεθρο τα κεντρίστικα οπορτουνιστικά βαρίδια του Κάουτσκι οι Μανιαδάκηδες τρέχουν να ξεπλύνουν τον καπιταλισμό προσφέροντάς του σανίδα σωτηρίας για να εγκλωβίσει το λαό μαζί με το δίδυμο αδερφάκι τους τους Φασίστες σε ρόλο μαστίγιο καρότο. Δυστυχώς για αυτούς και ετυτυχώς για το λαό εδώ υπάρχει ΚΚΕ που αποκατέστησε τα Μπολσεβίκικα χαρακτηριστικά του πετώντας έξω όλη την οπορτουνιστική σαπίλα τα τελευταία 31 χρόνια ξεβρομίζοντας ο τόπος. Δεν θα τους περάσει. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου