Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Εν - δυο στοιχηθείτε


Θυμάστε τους φασίστες που κάθε φορά που είχαμε προσφυγικές ροές στην Ελλάδα, ξέρναγαν το ρατσιστικό τους μίσος, λέγοντας ότι «έρχονται για να αλλοιώσουν το ελληνικό DNA μας», ότι «είναι προδότες της πατρίδας τους αφού δεν έκατσαν να πολεμήσουν στον τόπο τους», που απευθύνονταν σε όσους δείχναμε την αλληλεγγύη μας στους κατατρεγμένους από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους λέγοντάς μας ότι «άμα τους θέλουμε, να τους πάρουμε στα σπίτια μας» και άλλα;

Τώρα στο site της «propatria», φασιστική οργάνωση που προέκυψε μετά την καταδίκη της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, κυκλοφορεί φωτογραφία με πανό της συγκεκριμένης οργάνωσης που αναγράφει « Καλοδεχούμενοι οι Ουκρανοί πρόσφυγες».

Μην αναρωτιέστε αν οι φασίστες έγιναν άνθρωποι. Αυτά δεν γίνονται.

Υπακούοντας στα «σφυρίγματα» στοίχισης της αμερικάνικης πρεσβείας, του ΝΑΤΟ και της αστικής τάξης συντάσσονται με την κυβέρνηση του Ζελένσκι που έχει ευθύνη για το γεγονός ότι ο ουκρανικός λαός έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ μεταξύ ιμπεριαλιστικών στρατοπέδων. Στηρίζουν και υιοθετούν τα σύμβολα των ομοϊδεατών τους στην Ουκρανία, των Ταγμάτων Αζόφ, που επιτίθενται και σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό, ανάμεσά τους και Έλληνες της μειονότητας. Αν βρίσκονταν μέσα στο κοινοβούλιο, στις 7 Απρίλη θα κάθονταν κι αυτοί μαζί με την κυβέρνηση της ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ να ακούσουν και να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο Ζελένσκι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Και σε συνθήκες ιμπεριαλιστικής ειρήνης και πολύ περισσότερο σε συνθήκες ιμπεριαλιστικού πολέμου οι φασίστες είναι οι ξεδιάντροπες πόρνες στα κρεβάτια των ιμπεριαλιστών.

Όσο για την αλληλεγγύη στους Ουκρανούς πρόσφυγες, δεν μπορούν να την εκφράσουν οι ιμπεριαλιστές που για τα δικά τους συμφέροντα διεξάγουν πολέμους που σκορπούν το θάνατο και τη δυστυχία στους λαούς και είναι υπεύθυνοι για τις προσφυγικές ροές, ούτε βέβαια όσοι έτρεξαν να προλάβουν να στοιχηθούν από πίσω τους.

Την αλληλεγγύη θα τη δείξει και θα την εκφράσει ο λαός μας, το εργατικό - λαϊκό κίνημα, πρώτα απ’ όλα με την πάλη του ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, με τον αγώνα του για να ζήσουν οι Ουκρανοί και τα υπόλοιπα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων αξιοπρεπώς στη χώρα μας και για όσο διάστημα παραμένουν εδώ.

Γ. Τ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου