Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Οι πρώτοι ύποπτοι πίθηκοι που μεταφέρουν την ασθένεια της ευλογιάς πιθήκων


 Οι πρώτοι ύποπτοι πίθηκοι που μεταφέρουν την ασθένεια της ευλογιάς πιθήκων, βγαίνουν από τα υπόγεια του Αζοφστάλ στην Μαριούπολη.

Τώρα που τους βλέπετε δεν είναι ολόιδιοι με τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» στο Μεσολόγγι;
Μη δείτε εσείς πίθηκο με τατού σβάστικες και τέτοια, αμέσως να τους πείτε ΝΑΖΙ.
Μα τι άνθρωποι είστε τέλος πάντων;
 
(τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος κ. Αυγερινός Θανάσης. Το λέω για να μην αρχίσετε τις αμφισβητήσεις.)
 



 Αφιερωμένο στους χειροκροτητές της Βουλής
 
 

3 σχόλια:

  1. Σταμπαρισμένοι κυριολεκτικά και από μόνοι τους ναζιστές!
    Και όλοι τους καλοθρεμμένοι, με τα παχάκια τους. Δε φαίνεται να τους έλειψε το φαγητό στα υπόγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία έγινε με πρόσχημα την ύπαρξη φασιστικών νεοναζιστικών ομάδων στην Ουκρανία.

      Προσπαθώντας να εμφανίσουν την απαράδεκτη ρωσική εισβολή ξεκομμένη από τον σφοδρό ανταγωνισμό με ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, που έχει κάνει τον ουκρανικό λαό «σάκο του μποξ», προσπαθούν να κρύψουν - όπως και το 2014 - ότι η αστική τάξη στην Ουκρανία και παντού, δεν διστάζει να στηρίζει νοσταλγούς του Χίτλερ προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντα και να υπηρετήσει τους ανταγωνισμούς της, πάντα σε βάρος των λαών.

      Νεοναζί υπάρχουν μόνο στην Ουκρανία;

      Η απάντηση είναι όχι.

      Ρώσοι νεοναζί

      Η ομάδα Wagner έχει με επικεφαλής τον Ντμίτρι Ούτκιν, θαυμαστή του Γ Ράιχ.

      Ο Ούτκιν και η ομάδα του βρέθηκαν και στην Κριμαία το 2014 αλλά και στο Ντονμπάς. Για την ομάδα Βάγκνερ, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αρκεί η φωτογραφία του ιδρυτή της Dmitry Utkin, πρώην μέλους των υπηρεσιών πληροφοριών του Ρωσικού Στρατού (GRU).

      Σε μία γνωστή «σέλφι» του, φαίνεται ότι είναι τέτοια η αγάπη του για τα SS, που έχει φτάσει στο σημείο να κάνει τα εμβλήματα και τα διακριτικά της στολής των SS τατουάζ πάνω στο σώμα του!Η οργάνωση «Rusich» είναι μια παραστρατιωτική οργάνωση νεοναζί μισθοφόρων με στενές σχέσεις με την «Wagner»Στα σλάβικα «Rusich» σημαίνει ο Ρώσος και η ομάδα αυτή των μισθοφόρων εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2014 στην περιοχή του Ντονμπάς. . Όπως αναφέρουν στρατιωτικές πηγές ήδη πολλές μονάδες «Rusich» έχουν μπει ξανά στην Ουκρανία σε συγκεκριμένα σημεία και διενεργούν σαμποτάζ, κάτι που ίσως να φανερώνει την πρόθεση της Μόσχας να «χτυπήσει» ξανά στα μέρη αυτά.

      Ένα από τα πιο γνωστά μέλη των «Rusich» είναι ο Γιαν Πετρόφσκι που ήταν εκπαιδευτής των παραστρατιωτικών αυτών μονάδων και ο οποίος έχει πολεμήσει και στον πόλεμο στη Συρία.

      Ύμνος της οργάνωσης είναι ένα εθνικιστικό παραλήρημα που ονομάζουν «Άγριο φίδι» το οποίο σε κάποιον στίχο αναφέρει: «Μόνος σου θα σκοτώσεις το άγριο φίδι που είναι στο Γκνιταχάντε και σε περιμένει αδυσώπητο.»Δίπλα στους Ρώσους νεοναζί, όμως, υπάρχει και μια ολόκληρη στρατιά νεοναζί ανά την Ευρώπη, που φαίνεται ότι είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμοι.https://gkagkarin.blogspot.com/2022/04/blog-post_335.html?showComment=1649601312833#c3596219324045774168............. Μπαντέρα στην Ουκρανία Βλασώφ στη Ρωσία μαζί και ο Ρώσος φιλόσοφος Ιβαν Ιλιν του οποίου υποστηρικτής είναι ο ΠΟΥΤΙΝ ...αντιφασιστικά.... βεβαίως βεβαίως. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Μαζί με όλα αυτά τα καθάρματα του φασισμού το ...ΚΚΡΟ και το ..ΚΕΚΡ στηρίζουν το Ρώσικο Ιμπεριαλισμό στη σφαγή του Ουκρανικού λαού στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο με ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε για τα μερίδια της λείας βουτηγμένα στο αίμα του. Και έχουν το θράσος να διαφωνούν με το ΚΚΕ που έχει τη θέση του ΛΕΝΙΝ και των Μπολσεβίκων και δεν διαλέγουμε στρατόπεδο Ιμπεριαλιστών ΛΗΣΤΩΝ. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου