Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Για τους συναδέλφους μου και τα αποτελέσματα των εκλογών


Συγχαρητήρια!Και ψηλά το λάβαρο της διεκδίκησης. Στους συναδέλφους τους συνεπείς απευθύνομαι. Αυτούς που χρόνια δεν έσκυψαν το κεφάλι, που δε μπέρδεψαν την αλληλεγγύη με την προσβλητική φιλανθρωπία, που δεν κατασυκοφάντησαν έντιμους συνδικαλιστές, που δεν καταδέχτηκαν να ανασκευάζουν λεγόμενα, που δεν απαξίωσαν συναδέλφους, που παραμένουν στις επάλξεις και ΝΑΙ πολλοί έχουν και Κομματική ταυτότητα.

Που μπορεί να κάνουν και λάθη αλλά δεν προδίδουν τον κλάδο τους, ούτε χρησιμοποιούν δεκανίκια στήριξης από «προοδευτικές» υπόγειες και γεμάτες αγωνία πλευρές διαφορετικών συμφερόντων (κομψή έκφραση). Και πόσο φανερή έγινε αυτή η αγωνία για το αποτέλεσμα όλες αυτές τις μέρες. Τί «υπερκομματικότητα» ήταν αυτή, τί προσήλωση στον ένα και μοναδικό στόχο. Το χτύπημα στην «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών». 

Αγαπημένοι μου σύντροφοι και συνάδελφοι: Δεν χρειάζεται να πω πόσο περήφανη είμαι για το αποτέλεσμα και πόσο σίγουροι είμαστε για τους αγώνες που θα δώσουμε με όλους τους εργαζόμενους. Με όσους πετυχαίνουν βήμα-βήμα και τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Από τους εργαζόμενους της COSCO, της e-Food, τους οικοδόμους, τους αγωνιστές της ΛΑΡΚΟ αύριο και όσων επιμένουν αγωνιστικά. Καλούς διαρκείς αγώνες.

Ελένη Γερασιμίδου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου