Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Τέλος αυτό ήταν….


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή λαού και ιδιαίτερα νεολαίας και τις τρεις μέρες των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ γεμίζουν αισιοδοξία για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα.

Τα μέλη της ΚΝΕ θα ξανασυναντηθούν μαζί με αυτόν τον κόσμο το επόμενο διάστημα για να δώσουν μαζί τη μάχη, για να δυναμώσει η αγωνιστική διεκδίκηση για τις σπουδές, για τη δουλειά, για τη ζωή που έχουμε ανάγκη.

Το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλες συναυλίες και γλέντια στο πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου» στη Πολίχνη.

Το αδιαχώρητο επικράτησε στη λαϊκή σκηνή, με επισκέπτες του Φεστιβάλ κάθε ηλικίας στο λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο ίδιος, ανεβαίνοντας στη σκηνή, ευχήθηκε καλούς αγώνες λέγοντας πως «Απ’ ότι βλέπω, φέτος θα έχουμε δυνατούς αγώνες. Διαφορετικά τα πράγματα δε θα είναι τόσο δυνατά. Όπως ξέρουμε εμείς, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Αλλά φέτος θα δυναμώσουμε πιο πολύ, άντε! Καλούς αγώνες!».

Σε ένα όμορφο ταξίδι με έντεχνα λαϊκά τραγούδια ταξίδεψαν το νεανικό κοινό η Μελίνα Κανά μαζί με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους.

Στη φοιτητική σκηνή, αμέσως μετά την εκρηκτική εμφάνιση των «Κοινών Θνητών» ακολούθησε ο ΣΕΞΠΥΡ, ανοίγοντας τη συναυλία του Μιθριδάτη που με τον δικό του μοναδικό τρόπο και χιούμορ κορύφωσε το πρόγραμμα. Παρά το περασμένο της ώρας, το πλήθος φοιτητών, μαθητών αλλά και μεγαλύτερων, τραγουδούσε ασταμάτητα ένα setlist κομματιών που δεν χρειάστηκε συστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου