Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Δεν τα χρειάζεται


Διαμαρτύρεται ο γνωστός «Ραν Ταν Πλαν» των «ΝΕΩΝ» επειδή στη χώρα μας δεν γίνονται διαμαρτυρίες για τις επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία, πιάνοντας στο στόμα του και το ΚΚΕ. Αφήνει μάλιστα και διάφορα βρώμικα υπονοούμενα, του τύπου «ας μας πει η Ρωσία ποια κόμματα χρηματοδοτεί στην Ευρώπη για να δούμε αν η στάση του κινήματος έναντι της ρωσικής εισβολής είναι δουλειά ή διασκέδαση».

Τα λέει αυτά ο δύσμοιρος όταν ολοένα και περισσότεροι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δηλώνουν πλέον πεισμένοι ότι στην Ουκρανία συγκρούονται το ΝΑΤΟ με τη Ρωσία, στο έδαφος σκληρών ανταγωνισμών, που καμιά σχέση δεν έχουν με συμφέροντα των λαών. Και όταν το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για να εκφραστεί μαζικά το «όχι» στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας στον επικίνδυνο σχεδιασμό. Προσπαθεί μάταια να ταυτίσει με την καπιταλιστική Ρωσία και την απαράδεκτη εισβολή στην Ουκρανία όσους δεν μπαίνουν κάτω από τη σημαία του ΝΑΤΟ και δεν αποδίδουν δόξες στον ευρωατλαντισμό. Αναφέρεται μάλιστα ειρωνικά σε καλλιτέχνες που πήραν μέρος σε αντιπολεμικές εκδηλώσεις, κατηγορώντας τους λίγο έως πολύ ότι ...προστάτευσαν έτσι τις καριέρες τους, όταν ο ίδιος και οι όμοιοί του τους λοιδορούσαν και τους απαξίωναν επειδή δεν δέχτηκαν να «ξεπλύνουν» μαζί με το συρφετό τους τον αμερικανοΝΑΤΟικό ιμπεριαλισμό.

Όσο για τα βλακώδη υπονοούμενα περί χρηματισμού από τον Πούτιν, μέχρι στιγμής, τα μόνα ...σεμινάρια για τον πόλεμο που γίνονται γνωστά, είναι αυτά της αμερικάνικης πρεσβείας και της ΕΕ σε δημοσιογραφικούς ομίλους, για το πώς να αναπαράγουν την ευρωατλαντική προπαγάνδα και να σπιλώνουν όποιον αντιδρά. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ», αν και δεν φαίνεται να τα χρειάζεται ο ίδιος.

 

2 σχόλια:

  1. "Το Ρακούν μπορεί να συμπιέσει το σώμα του ώστε να χωράει να περάσει σε άνοιγμα διαμέτρου 7 εκατοστών. Ο ανθρώπινος πρωκτός μπορεί να διασταλει έως και 14 εκατοστά.
    Πράγμα που σημαίνει πως όλοι εσείς οι κουφάλες νοικοκυραίοι που βρίσκετε δικαιολογίες για τους μπάτσους που δέρνουν πολίτες σε πλατείες, για τους βιαστές παιδιών και γυναικών, για την βία σε αυτούς που διαμαρτύρονται για την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μπορείτε να βάλετε δυο ολόκληρα Ρακούν στον πάτο σας.😁👌
    Δεν φταίνε σε τίποτα τα Ρακούν. Απλά για να πάρετε μια τάξη μεγέθους και να το κάνετε εικόνα για να μην το ξεχάσετε. "
    Никос Антонович Кафтос

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις κουφάλες νοικοκυραίους, βάζεις μέσα και τον «Ραν Ταν Πλαν» των «ΝΕΩΝ»;
      Τότε συμφωνώ
      ΔΣΕ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου