Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ντροπή και αίσχος!


Αλγεινή εντύπωση, τουλάχιστον, προκαλεί το πρόσχημα του Facebook για να λογοκρίνει το δημοσίευμα του 902.gr και την φωτογραφία με τους δεκάδες ξεγυμνωμένους μετανάστες στον Εβρο. 


Εφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως είναι «σεξιστικού περιεχομένου» η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που δείχνει τη γύμνια και τη σαπίλα του καπιταλισμού, το δράμα και τον εξευτελισμό των ξεριζωμένων από τη φτώχεια και τις επεμβάσεις...

Με βάση αυτόν τον ανήκουστο ισχυρισμό επιβλήθηκαν και ποινές σε χρήστες που ανάρτησαν το ρεπορτάζ του 902.gr.


Μάλιστα το facebook επέβαλε ποινές σε χρήστες που ανάρτησαν το ρεπορτάζ όπως στον «Ημεροδρόμο» του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου.

Άθλια και ρατσιστική είναι η πολιτική του facebook που μέσω των ban (απαγορεύσεων) νομίζουν ότι θα κρυφτούν τα εγκλήματα σε βάρος των μεταναστών και των προσφύγων!

1 σχόλιο:

  1. Άσχετο

    Στρίβειν διά της... «λάθος ανάγνωσης»

    Στην αρχή σε «λάθος διατύπωση» και μετά «σε λάθος ανάγνωση» απέδωσε η Χ. Κοψίνη της «Εφ.Συν» την τριπλή αναφορά της στην ΚΝΕ, σε ένα άρθρο που συνδέει υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ με τον παιδοβιαστή του Κολωνού.

    Τι πιο σύνηθες άλλωστε σε ένα τέτοιο άρθρο ο υποψήφιος της ΝΔ να προσδιορίζεται ως «συνάμα (!!!) πρώην ΚΝίτης», λες και αυτή η ιδιότητα είναι που τον χαρακτηρίζει σήμερα μετά από 30 (και βάλε) ολόκληρα χρόνια! Και γιατί όχι «συνάμα πρώην ΠΑΣΟΚ», «συνάμα πρώην ΣΥΝ», «συνάμα πρώην ΝΑΡ», «συνάμα πρώην Ποτάμι» ή όποια άλλη ιδιότητα έχει αυτός ή άλλος, που πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια από την ΚΝΕ, βρέθηκε σε διάφορες πολιτικές και άλλες στέγες και σήμερα κατέληξε στη ΝΔ;

    Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι η διαδρομή από αστικά κόμματα τύπου ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και ανάποδα δεν είναι και κανένα σπουδαίο «άλμα». Ενα τσιγάρο δρόμος είναι - όπως έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις - και καμιά εντύπωση δεν προκαλεί. Εκτός αν αυτό εννοεί η κυρία Κοψίνη λέγοντας ότι δεν καταλάβαμε το πνεύμα του άρθρου της!

    Ριζοσπάστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου