Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

«Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;»


Την Πέμπτη 12 Γενάρη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο εργοστάσιο, του Τζορτζ Τσούνη του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα. Η διοίκηση της Παπαστράτος επεφύλαξε ένθερμη υποδοχή και μάλιστα έκανε περιοδεία μαζί με τον πρέσβη στους χώρους του εργοστασίου.

Μας κάνει να απορούμε η φιλοξενία και η ένθερμη υποδοχή στον πρέσβη των ΗΠΑ, του κράτους-σφαγέα των λαών, του κράτους που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα τεράστιο ορμητήριο του ΝΑΤΟ, αν μάλιστα σκεφτεί κανείς πως τον Ιούλη του 2022 η Παπαστράτος απέρριψε το αίτημα του ΚΚΕ για περιοδεία και συνάντηση με τους εργαζόμενους με την πρόφαση ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε πολιτικά κόμματα. 

Μας κάνει να απορούμε γιατί οι εργαζόμενοι “επιτρέπεται” να υποδεχτούν αυτούς που με βάσεις στην Σούδα, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα, το Στεφανοβίκειο, τον Βόλο, το Λιτόχωρο, αλλά και άλλων εγκαταστάσεων στην επικράτεια, σφαγιάζουν, λεηλατούν ολόκληρες χώρες, αλλά δεν “επιτρέπεται” να υποδεχτούν αυτούς που καλούν τους εργαζόμενους να μην συμβιβάζονται με τους χαμηλούς μισθούς, την ενεργειακή κρίση, την φτώχεια και την ανέχεια.

Μας κάνει να απορούμε γιατί οι εργαζόμενοι “επιτρέπεται” να υποδεχτούν αυτούς που βυθίζουν την χώρα στα επικίνδυνα μονοπάτια των ανταγωνισμών και την μετατρέπουν σε πιθανό στόχο αντιποίνων,για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα αλλά δεν “επιτρέπεται” να υποδεχτούν αυτούς που καλούν τους λαούς να ζουν αδελφωμένοι σε μια κοινωνία που στο επίκεντρο θα έχει τις ανάγκες του λαού και όχι τα κέρδη μιας χούφτας καπιταλιστών.

Τέλος μας κάνει να απορούμε ποιος είναι ο σκοπός της αιφνίδιας αυτής επίσκεψης, το τι συζητήθηκε, αλλά και το τι σημαίνει αυτό για το εργοστάσιο της Παπαστράτος.

Οι συναντήσεις, οι συμφωνίες και οι χειραψίες τους δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντά μας. Δεν δεχόμαστε την παρουσία τους και τους δηλώνουμε 

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ

  ΚΟΒ Παπαστράτου του ΚΚΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου