Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Κανείς να μη λείψει σήμερα από το Παλαί ντε Σπορ!


Σήμερα στις 7 μ.μ., όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλαί ντε Σπορ, στη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και τη συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τον Γιώργο Νταλάρα και τους Ασπασία Στρατηγού και Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας είναι καθ' όλα έτοιμη να υποδεχτεί τον λαό της περιοχής στη μεγάλη αυτή γιορτή. Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει στολιστεί με τις αφίσες και τα πανό της εκδήλωσης, ενώ οι δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ αξιοποιούν μέχρι και την τελευταία ώρα προκειμένου να φτάσει παντού η πρόσκληση.

Θυμίζουμε ότι η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Πλάτωνος 7, Θεσσαλονίκη).

Στον χώρο της εκδήλωσης, στο Παλαί ντε Σπορ, θα λειτουργεί διαμορφωμένος χώρος για παιδιά. Οι φίλοι του «κόκκινου Αερόστατου» θα μπορούν παίζοντας να μάθουν για τα δικαιώματα των παιδιών σε όλο τον κόσμο και οι μικρότεροι να γνωριστούν μεταξύ τους παίζοντας και ζωγραφίζοντας.

Το Σάββατο η μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου