Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ποιο είναι το «λιβανιστήρι» του Μητσοτάκη, του «πιο άρτιου πολιτικού του αιώνα»!


 «Ο Μητσοτάκης ξέφυγε πολύ ψηλά, όχι μόνο εσωτερικά. Πώς του φέρεται ο Μπάιντεν, στην Ευρώπη, μού λένε οι άνθρωποί μου εκεί, ότι συνωθούνται όλοι οι πρωθυπουργοί για μια χειραψία, που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά. Και εδώ έχει φύγει ψηλά. Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε. Του αιώνα αυτού. Δηλαδή Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας. Άμα τον δεις, είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα».

Δεν πιστεύετε αυτά που διαβάζεται; Υπάρχει πολιτικό πρόσωπο που να είναι τόσο «λιβανιστήρι» του Μητσοτάκη, του Μωυσή; Κι όμως, υπάρχει και λέγεται Γιώργος Καρατζαφέρης

Ας ακούσουμε στο βίντεο (μετά 0.45”) αυτα που διαβάσατε παραπάνω για τον Μητσοτάκη, «τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε»


Σας φαίνονται αστείες ή γελοίες οι δηλώσεις;
Μα, γιατί; Μιλάμε για τον Γιώργο Καρατζαφέρη, πρώην βουλευτή της ΝΔ, πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ο οποίος είναι γνωστός για δύο πράγματα:

– Για τις ακροδεξιοφασιστικοχουντοβασιλικές του θέσεις

– και για τις πολιτικές του κωλοτούμπες.  

Είναι ο Καρατζαφέρης της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο Καρατζαφέρης, δηλαδή, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ «αγκαλιάσανε» και συγκυβερνήσανε μαζί του. 

Είναι ο Καρατζαφέρης που, από τη μία, δηλώνει ότι καμαρώνει τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη, διότι είναι βασικοί πυρήνες της κυβερνήσεως, και από την άλλη υποστηρίζει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλαιγε για να πάρει υπουργείο. Είναι ο ίδιος Καρατζαφέρης που είχε υποδεχτεί, στο κόμμα του τον «πρώην» χρυσαυγίτη Μίχο.

Αυτός ο Καρατζαφέρης, που λέει τώρα ότι ο Μητσοτάκης είναι ο «πιο άρτιος πολιτικός τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε», είναι το ίδιο πρόσωπο που έλεγε για τον πρωθυπουργό ότι «πάσχει από το σύνδρομο του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων»!

Τι εννοεί; «Όταν γίνεται κάποιος αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων αποστρατεύει όλους τους συμμαθητές του από τη σχολή Ευελπίδων, γιατί τον ξέρουν, έχουν κάνει πλάκες μαζί. Δεν θέλει να τους έχει μαζί. Έτσι και ο Μητσοτάκης κόβει όποιον είναι πάνω από αυτόν και πάει να κάνει δουλειά με τα τσικό. Ε, δεν θα του βγει»

Απολαύστε τον: 

Πάνω απ’ όλα ο Καρατζαφέρης είναι αυτός που θα δείτε στα δύο αποκαλυπτικό βίντεο, από τότε που καλούσε σε συνεργασία (μιλώντας γι’ αυτούς με τα καλύτερα λόγια) τους ναζί της Χρυσής Αυγής, τους χουντικούς, τους βασιλικούς και άλλα «εκλεκτά» κατακάθια:



ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου