Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Η κα Ακρίτα έμαθε να… μετρά

 
Ενθουσιασμένη η Έλενα Ακρίτα από την προσφάτως αποκτηθείσα δεξιότητα. Έμαθε να μετρά! Το θαυμαστό επίτευγμά της αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα παγκόσμιας εμβέλειας. Ο άνθρωπος μπορεί να κατακτά τη γνώση ακόμη και στη δύση της έβδομης δεκαετίας του.

Έκτοτε μετρά ασυστόλως και ότι βρει. Θέσεις και τοποθετήσεις αντί-ΛΟΑΤΚΙ του ΚΚΕ. ΛΟΑΤΚΙ στο ΚΚΕ και γύρω του. Σεξουαλικά σκάνδαλα στα Μπολσόι επί Στάλιν. Σταλινικές κακοποιήσεις, βιασμούς, αυτοκτονίες και βεβαίως τα… εκατομμύρια νεκρούς του Στάλιν. Επίσης τα μαρτύρια της Κομανέτσι από τον γιο Τσαουσέσκου. Παραδόξως δε ασχολήθηκε με τις χρυσές βρύσες του Τσαουσέσκου. Υπό το κράτος της μέθης του πρωτάρη ενδέχεται να μετρήσει και τις… τσουκνίδες έξω από το κτίριο του Περισσού.

Παραδόξως, αγνοεί από τον ορυμαγδό απαριθμήσεων τις συγνώμες και τις πρύμνα ανακρούσεις στις οποίες αναγκάζεται συχνά-πυκνά να καταφύγει ως αποτέλεσμα του νεανικού και ατίθασου θυμικού της.

Ένα δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμη η κα Ακρίτα. Τις πηγές της! Κάποιες πηγές έστω. Φαίνεται πως η νεοαποκτηθείσα δεξιότητά της προς ώρας, έχει τα όριά της. Της εύχομαι και εις κατώτερα, στην απευκταία – ελπίζω περίπτωση που ασχοληθεί και με τις συνδέσεις του Περισσού με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο.

ΣτέλιοςΚανάκης

5 σχόλια:

  1. Το ΚΚΕ αναγνωρίζει το δικαίωμα της αλλαγής του φύλου στα νομικά έγγραφα, στις περιπτώσεις εκείνες που το άτομο βιώνει έντονη σύγκρουση ανάμεσα σε ορισμένα χαρακτηριστικά του φύλου του και στο φύλο που νιώθει ότι ανήκει, για βιολογικούς, κοινωνικούς ή άλλους λόγους. Ομως, η νομική αναγνώριση αυτού του ατομικού δικαιώματος χρειάζεται να βασίζεται σε ορισμένα αντικειμενικά, δηλαδή επιστημονικά κριτήρια.

    Εδώ φυσικά δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση τη χειρουργική επέμβαση ως προϋπόθεση. Ταυτόχρονα, χρειάζεται να συνοδεύεται από μέτρα κοινωνικής προστασίας του ατόμου. Δηλαδή, η ατομική απόφαση πρέπει να στηρίζεται σε μια διακριτική, τεκμηριωμένη επιστημονικά και κοινωνικά θεσμοθετημένη γνωμοδότηση, ώστε να βοηθηθεί το άτομο ουσιαστικά να επιλύσει αυτήν την ασυμβατότητα, έχοντας την ολόπλευρη στήριξη του οικογενειακού, φιλικού και ευρύτερα του κοινωνικού περιβάλλοντος.
    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9531502

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την υπεράσπιση της "Διαλεκτικής της Φύσης" του Ένγκελς
      https://www.komep.gr/m-article/Gia-tin-yperaspisi-tis-Dialektikis-tis-Fsis-toy-Engkels/


      Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΑΡΞ - ΕΝΓΚΕΛΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ»
      της Ελένης Μπέλλου
      https://www.komep.gr/m-article/2c11924e-f42f-11e9-95d7-3ed1504937da/

      Διαγραφή
  2. Κλεισε το πεταμενο στομα σου παρταλι, κανεις δεν δινει δεκαρα για το τι νομιζεις, λες, και σκεφτεσαι μες την αεναη τρικυμία σου...
    Alinda Revuelta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Alexandros Apostolou
      Τρικυμία δεν νομίζω ότι έχει, ξέρει πολύ καλά τι κάνει όταν χύνει αυτό τον αντικομμουνιστικό οχετό και τα ψέματα για το ΚΚΕ. Αλλά αν είσαι συριζοπαρταλι αυτά θα κανεις..Ξεφτιλισμενη..

      Διαγραφή
  3. Εχει δε και επιλεκτικη μνημη.λησμονησε να δηλωσει τους γαμους της και εισεπρατε παρανομως συνταξη απο το πατερα της...αλλη συγνωμη αυτη...εκ των πρωτων της
    Τακης Ιατρελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου