Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Αλληλεγγύης στο λαό της Συρίας


ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΌ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΊΑΣ !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΙ & ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΕΕ !

Στην Ελλάδα, για τη Συρία το πολιτικό σύστημα (εξαιρώντας τη στάση του ΚΚΕ) και η δημοσιογραφική πορνεία, είναι διαχρονικά σε υπαλληλική σχέση στο πλευρό των ΗΠΑ (ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση)!

Οι χώρες του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

Σεισμός στη Συρία και τα Κοράκια του Θανάτου, για εσωτερική κατανάλωση των λαών που θρηνούν για τη χώρα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κροκοδείλια δάκρυα και ΜΚΟ της απάτης ( Λευκά Κράνη ). Παρά τον πόνο και την καταστροφή βαδίζουν σαν πεινασμένα τσακάλια στο σώμα του Συριακού λαού κάτω από τα ερείπια.

Εγκληματίες, Άθλιοι!

 Andreas Chaikalis



1 σχόλιο:

  1. Αλληλεγγύη όλων των Λαών σε όλους τους Λαούς, και πόλεμος στους νταβατζήδες τους, είτε Πούτιν, είτε Μπάϊντεν, είτε Ερντογκάν, Ζελένσκι, Ασαντ, Τσιπρομητσοτάκια κλπ. λέγονται.
    Τέτοιες ώρες, που θα χειροτερέψουν, οι μισές αλήθειες εξυπηρετούν τα ολόκληρα ψέματα!
    Ολους θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει!
    H βοήθεια, που συγκεντρώνουν οι λαϊκές οργανώσεις αυτές τις μέρες, ΠΑΜΕ, Λαϊκή Συσπείρωση, ΟΓΕ κλπ., βρίσκει την πλατειά ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη του κόσμου, ακριβώς γιατί όλοι ξέρουν πως είναι πραγματικά διεθνιστική και πηγαίνει σε όλους που την έχουν ανάγκη, Τούρκους, Κούρδους, Σύριους, χωρίς μεσολαβητές και πλιατσικολόγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου