Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που λύνει τα χέρια των funds στηρίζεται στο νομοθετικό πλαίσιο όλων των κυβερνήσεων

 
Η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία "λύνονται τα χέρια" των funds και των εταιρειών διαχείρισης δανείων για τη διενέργεια μαζικών πλειστηριασμών, ανοίγει έναν νέο, πιο άγριο γύρο επέλασης στη λαϊκή κατοικία.

Η επικίνδυνη αυτή εξέλιξη δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία, γιατί στηρίζεται στο νομοθετικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις, ιδιαίτερα στον νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια στα αρπακτικά των funds και σε συνέχεια στον πτωχευτικό νόμο της κυβέρνησης της ΝΔ.

Τώρα, χωρίς καθυστέρηση, να δυναμώσει η πάλη του λαού ενάντια στους πλειστηριασμούς που βγάζουν στο σφυρί τα λαϊκά σπίτια, για να προστατευτεί η λαϊκή περιουσία από τα αρπακτικά των funds, για να διαγραφούν τα χρέη των λαϊκών νοικοκυριών.

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Στην γειτονιά κυκλοφορούν κοράκια

4 σχόλια:

  1. <> ... ενα απο τα ισχυροτερα αντιλαικα εργαλεια του αστικου κρατους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως η χειρότερη σελίδα τυφλής δικαιοσύνης να ήταν η σημερινή απόφαση του Αρείου Πάγου,που επιτρέπει στα funds να προβαίνουν σε πληστειριασμους πρώτης κατοικίας.
    Επιτρέπει τον πλειστηριασμό στα λαϊκά νοικοκυριά, και με τη βούλα πλέον.
    Είναι άμεση ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας από τα κοράκια

    Σταυρουλα Παπαδοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 59 ψηφοι υπερ και 9 κατα !!! Ετσι ψηφισαν οι <> μας για τους πλειστηριασμους της πρωτης κατοικιας απο τα ξενα και ντοπια funds !!! Σιγουρα κανενας απο τους 59 δεν εχει σπιτι που κινδυνευει να του το φανε τα μαυρα κορακια !!! Τα καλολαδωμενα γραναζια της Αστικης Δημοκρατιας δουλευουν ... ρολοι !!!!!! Το μονο που χρειαζονται καθε 4 χρονια ειναι την ψηφο της πολιτικα αμορφωτης πλεμπας την οποια ψηφο την εχουν ... στο τσεπακι τους !!!!
    Δημόφιλος Θεσπιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι, που έχουμε καταντήσει, αυτοί οι 9, που καταψήφισαν, πρέπει να θεωρούνται λαϊκοί ήρωες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου