Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Ιεροσυλία


Τα ιμάτιά του διέρρηξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλής, επειδή ξεχνιέται - λέει - ότι η κυβέρνησή τους ήταν αυτή που έφερε τα πλοία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για τη «φύλαξη» των συνόρων.

Πράγματι, είναι ...ιεροσυλία να ξεχνάει κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε σημαιοφόρος του ευρωατλαντικού σχεδιασμού στην περιοχή. Με προκάλυμμα μάλιστα το Μεταναστευτικό, όπου επίσης «έδωσε ρέστα», υλοποιώντας την αντιδραστική Συμφωνία Τουρκίας - ΕΕ. Αλλά κι από τη θέση της αντιπολίτευσης, έχοντας παραδώσει στα σίγουρα χέρια της ΝΔ τη σκυτάλη της εμπλοκής, συνεχίζει να στηρίζει με όλα τα μέσα τον αμερικανοΝΑΤΟικό σχεδιασμό.

Αυτό κάνει ο Κουρουμπλής, ζητώντας τα εύσημα για τη ΝΑΤΟποίηση του Αιγαίου, που καμιά σχέση δεν έχει με την ασφάλεια της χώρας και τη φύλαξη των συνόρων. Αντίθετα, όπως έχουν ομολογήσει οι ίδιοι οι ΝΑΤΟικοί, τα καράβια τους «φρουρούν» το Αιγαίο από τα αντίπαλα ιμπεριαλιστικά κέντρα και κυρίως από τον ρωσικό στόλο, που έχει ισχυρή παρουσία στη Μεσόγειο, βάζοντας σε μεγαλύτερο κίνδυνο τον λαό και τα κυριαρχικά δικαιώματα.

Να μην αγχώνεται πάντως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Οι επιδόσεις του κόμματός του έχουν γραφτεί με «χρυσά γράμματα» στο ...«pay book» του ΝΑΤΟ και ως τέτοιες εκθειάζονται ακόμα και σήμερα από τους ...διαβολικά καλούς «συμμάχους».

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ξύλο επί ΣΥΡΙΖΑ
      https://www.in.gr/2021/03/09/apopsi/exei-astynomiko-ksylo-xroma-giati-ki-epi-syriza-den-moirazan-louloudia/

      Διαγραφή
    2. ξύλο επί ΣΥΡΙΖΑ
      Τα ΜΑΤ χτύπησαν συνταξιούχους στην πορεία για το Ασφαλιστικό
      https://www.iefimerida.gr/news/244568/ta-mat-htypisan-syntaxioyhoys-stin-poreia-gia-asfalistiko-eikones

      Διαγραφή
  2. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από το στρατόπεδο «Παπακυριαζή» στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όπου συγκεντρώνονται τα τεθωρακισμένα οχήματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για να σταλούν στην Ουκρανία, στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού πολέμου μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας.

    Τα οχήματα αυτά έχουν αποσπαστεί από νησιά και άλλες ακριτικές περιοχές της χώρας, ώστε να συνδράμουν στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία, βαθαίνοντας την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας.

    «Καμία εμπλοκή στον πόλεμο», «Καμία αποστολή στρατιωτικού υλικού και προσωπικού εκτός συνόρων», αναγράφουν τα πανό των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που δίνουν δυναμικό παρών έξω από την πύλη του στρατοπέδου.
    https://www.902.gr/eidisi/politiki/326129/sygkentrosi-diamartyrias-sto-stratopedo-papakyriazi-enantia-stin-apostoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου