Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ευθύνες

 
«Μα από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;».

Η γνωστή αυτή ατάκα πάει γάντι στην απελπισία των ΣΥΡΙΖΑίων, που με το γνωστό θράσος τους ξεσκόνισαν τα περί του ΚΚΕ που «πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του» αν λείπουν στον ΣΥΡΙΖΑ ψήφοι για να φτιάξει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ!

Νομίζουν οι καημένοι ότι έχουμε 2012 και ότι με τα παλιά κόλπα ΠΑΣΟΚικής κοπής, και με κάτι εκβιασμούς για γέλια, μπορούν πάλι να ξεγελάσουν προοδευτικούς ανθρώπους.

Πάντως σε ό,τι αφορά τις ευθύνες, να μην αγχώνονται: Το ΚΚΕ τις ανέλαβε και τότε που εκείνοι πουλούσαν «παπά» για «προοδευτικές» κυβερνήσεις και φόρτωσαν στον λαό ένα ακόμα μνημόνιο, αλλά και «προοδευτικές» συμφωνίες με τον «διαβολικά καλό» Τραμπ. Τις ανέλαβε και την τετραετία που πέρασε, τότε που εκείνοι ζητιάνευαν υπουργούς κοινής αποδοχής και ψήφιζαν πάνω από τα μισά νομοσχέδια της ΝΔ.

Θα τις αναλάβει και την επόμενη μέρα, όταν όλοι μαζί, ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, θα εφαρμόζουν οι μισοί ως κυβέρνηση και οι άλλοι μισοί ως «υπουργείο αντιπολίτευσης» το κοινό τους πρόγραμμα, που έχει υπερμνημόνιο Ταμείου Ανάκαμψης, μεγαλύτερη εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, επικίνδυνες «διευθετήσεις» στα Ελληνοτουρκικά, και μόνο το ΚΚΕ θα είναι απέναντί τους και στο πλευρό του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου