Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Κριτήριο ψήφου ότι το ΚΚΕ δεν θα δείξει καμία στήριξη και ανοχή στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση


Είναι κριτήριο ψήφου ότι το ΚΚΕ δεν θα δείξει καμία στήριξη και ανοχή στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιά, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο κανάλι «Star».

Σε ερώτηση για τις προτάσεις συνεργασίας του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ότι δεν αφορούν το ΚΚΕ, αλλά την πολύ μεγάλη κίνηση κόσμου που είχε ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και απογοητεύθηκε και από τα όσα έκανε σαν κυβέρνηση αλλά και ως αξιωματική αντιπολίτευση αφού ψήφισε το 50% των νόμων της ΝΔ. Πρόσθεσε ότι αυτή η προσπάθεια είναι μια αποτυχία.

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΛΑΟ
    209 νομοι επιβληθηκαν την τετραετια αυτη ως προαπετουμενοι για εκταμιευση κονδυλιων απο την Κομισιον και το Ταμειο Ανακαμψης και τους ψηφισαν ΟΛΟΙ ( ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ) ...εκκρεμουν αλλοι 300 περιπου
    .Αλλα ξερετε γιατι ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ?
    Γιατι ολοι μαζι ειχαν ΨΗΦΙΣΕΙ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ που εχει ως εργαλειο το Ταμειο Ανακαμψης .........ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ οποια κι αν ειναι, τους υπολοιπους 300 νομους του Συμφωνου Σταθεροτητας που απομενουν ??????
    Και ξερετε γιατι προαπαιτουμενα μιλαμε ???,Μιλαμε για νομους ΦΩΤΙΑ για τον λαο !!
    ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ

    Leonidas Papadimitriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, είναι ο συμβολικός χαρακτήρας αυτών των βραβεύσεων. Δεν ανταποκρίνονται ούτε κατ' ελάχιστο στις διευρυνόμενες ανάγκες των φοιτητών και των λαϊκών οικογενειών. Η συμβολική αυτή βράβευση έρχεται μέσα σε μια περίοδο όπου οι ανατιμήσεις σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης αποτελούν "κανονικότητα", οι μισθοί περικόπτονται διαρκώς, οι φοιτητές αναγκάζονται να εργαστούν αντί να σπουδάζουν, οι εστίες της Θεσσαλονίκης είναι παμπάλαιες και καλύπτουν μόνο το 3% των φοιτητών της πόλης, που η Λέσχη του ΑΠΘ έκλεισε εκβιαστικά από τον εργολάβο της, ενώ παράλληλα προχωρά η ιδιωτικοποίηση της Παιδείας.

    Τρανή, όμως, απάντηση σε αυτή την κατάσταση αποτελούν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών της 10ης Μάη, με ανάδειξη της "Πανσπουδαστικής" σε πρώτη δύναμη πανελλαδικά για δεύτερη φορά! Η νέα γενιά έχει ιδανικά, δεν συγκινείται από τις συμβολικές προεκλογικές φιέστες, αλλά συσπειρώνεται και διεκδικεί. Στον απόηχο αυτής της επιτυχίας η νεολαία θα δώσει φέτος τη μάχη των εκλογών μαζί με τον λαό. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής. Κάντε το όπως οι φοιτητές!
    Χρήστος Καλημάνης, μαθητής από τη Βέροια, που βραβεύτηκε μαζί με άλλους αριστούχους για τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου.

    Πρώτοι στα μαθήματα
    Πρώτοι στον Αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου