Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

"Παραπλανημένος παρασυρμένοι" ναζί


 "Παραπλανημένος" ναζί υποψήφιος του Κασιδιάρη καλεί σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ...

Μετά τον πρώην βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση και διαφόρων τοπικών φασιστών παραγοντίσκων άλλος ένας "παρασυρμένος" υποψήφιος με το κόμμα του κατάδικου Κασιδιάρη  - μέχρι να απαγορευτεί η κάθοδος του ναζιστικού μορφώματος στις εκλογές-  καλεί με ανάρτηση στα social media σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ!

Μάλιστα αναλύει και το σκεπτικό του για να δώσει γραμμή για "ανοχή σε συγκεκριμένο κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς", όπως λέει, εξυμνώντας μάλιστα και το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην Παιδεία, που όπως γράφει ο ναζί "κρίνω όχι μόνο ότι ήταν θετικές αλλά και αρκετά κοντά στις εθνικιστικές θέσεις"!

Τα λόγια είναι περιττά.

Η απερίγραπτη ανοχή με την οποία εξέθρεψαν όλες οι κυβερνήσεις τους ναζί, τα όσα αίσχη ξεστομίζει τα τελευταία 24ωρα ο Τσίπρας φαίνεται ότι αποδίδουν αλλά και αποκαλύπτουν στους αριστερούς, στους αντιφασίστες, στους προοδευτικούς ανθρώπους πως η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντιφασιστική!

 Επίθεση "παρασυρμένων"... χρυσαυγιτών σε γραφεία και εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ

Χτες το βράδυ στο σκοτάδι, όπως πάντα, φασίστες χρυσαυγίτες λέρωσαν με τα βρωμερά συνθήματα τους τα γραφεία της ΚΟ Γλυφάδας του ΚΚΕ και βανδάλισαν τα εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ στην Ελευσίνα και την Καλογρέζα.

Τα ίδια τα συνθήματα δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας για το "ποιοι τα έγραψαν"...

Αν νομίζουν οι χρυσαυγίτες ότι με τέτοιες πρακτικές τρομοκρατούν ή εκφοβίζουν τους κομμουνιστές και τον λαό ας αλλάξουν πλευρό...

Φαίνεται ποιοί παίρνουν αέρα από τα χάδια και την ψηφοθηρία...

Οι χρυσαυγίτες φασίστες δεν είναι ούτε "παρασυρμένοι", όπως εσχάτως τους παρουσιάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας, ούτε "αγανακτισμένοι που αντιδρούν" όπως τους χαρακτηρίζει ο Βαρουφάκης...

Να τους χαίρονται…

   




1 σχόλιο:

  1. Είναι ντροπή και αίσχος το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στους φασίστες ψάχνοντας για ψηφαλάκια με τον ισχυρισμό ότι είναι παρασυρμένοι, όταν έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τις δολοφονικές επιθέσεις σε κομμουνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε μετανάστες εργάτες και μετά την καταδίκη ως εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, προσθέτοντας ότι όσοι πλέον έχουν απομείνει στη Χρυσή Αυγή και στον κασιδιάρη είναι «πατενταρισμένοι φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου