Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ χειροκροτητές χρυσαυγίτη στο Εργατικό Κέντρο!

«Οι μόνοι τους ξαναχτύπησαν!». Τα χαριεντίσματα στο Εργατικό Κέντρο Πύργου συνεχίζονται... Λίγους μήνες μετά την κοινή κάθοδο σε ενιαίο ψηφοδέλτιο των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Χρυσή Αυγή τώρα πάλι, όλοι μαζί και αντάμα, «γιόρτασαν» τη Δευτέρα την Πρωτομαγιά!

Στις φωτογραφίες που τους απαθανάτισαν και τοπικά ΜΜΕ της Ηλείας, ήταν μαζί σε μια άδεια - ευτυχώς- από εργάτες αίθουσα, αγκαλιά:

- βουλευτής και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

- βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

- ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Πύργου

Κάποια στιγμή και ενώ εξελίσσεται αυτή η ντροπή, που θέλουν όλοι αυτοί να λέγεται εκδήλωση για την Πρωτομαγιά, όλοι μαζί ακούνε προσεκτικά την ομιλία του ίδιου του χρυσαυγίτη Σταθά… Θύμισε λίγο Βουλή και χειροκρότημα όλων μαζί σε Ζελένσκι και τον ναζί φίλο του… Αίσχος!

«Καμιά ανοχή στους φασίστες και σε αυτούς που τους ξεπλένουν!», τονίζει η ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ για το θέμα, που χαρακτηρίζοντας πρόκληση την «εκδήλωση» του Εργατικού Κέντρου Πύργου, αναφέροντας:

«Η κατρακύλα και ο εξευτελισμός της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πύργου συνεχίζεται. Δεν έφτανε που όλοι μαζί ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και χρυσαυγίτες προχώρησαν σε συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου για τις αρχαιρεσίες του ΕΚ Πύργου, που νομιμοποίησαν σαν αντιπρόσωπο τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου με την Χρυσή Αυγή που και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου συνεχίζει να υπερασπίζεται την εγκληματική Οργάνωση και την φασιστική ιδεολογία, δεν έφτανε που εξέλεξαν στη Διοίκηση του ΕΚ το χρυσαυγίτη Παναγιώτη Σταθά, υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή στο Δήμο Πύργου τώρα κάνουν και όλοι μαζί εκδηλώσεις και μάλιστα για την Πρωτομαγιά.

Μάλιστα, στην εκδήλωση που ευτυχώς δεν παρευρέθη κανείς εργαζόμενος (όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο), παραβρέθηκαν όμως και χαιρέτισαν Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός, αλλά και η υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Βίκη Βασιλοπούλου. Και αφού χαιρέτισαν λοιπόν, όλοι μαζί παρακολούθησαν την παρέμβαση του χρυσαυγίτη Σταθά!

Ντράπηκε και η ντροπή! Αυτοί που την Πρωτομαγιά του ’44 έστησαν στο εκτελεστικό απόσπασμα 200 κομμουνιστές στην Καισαριανή, που υμνούν το Χίτλερ και τους ναζί εγκληματίες να μιλούν σε εκδήλωση για την εργατική Πρωτομαγιά. Αίσχος!

Ο λαός μας δεν ξεχνάει, δεν κλείνει τα μάτια, ξέρει να παλεύει στην πρώτη γραμμή στέλνοντας στα σκουπίδια τα κατακάθια της κοινωνίας. Δεν πρέπει να δείξει καμία ανοχή στους ναζί-φασίστες και σε αυτούς που τους ξεπλένουν.

Ο λαός της Ηλείας να δώσει περήφανη απάντηση σε όλους αυτούς, να στρατευτεί με το ΚΚΕ σε όλες τις μάχες και τις εκλογές γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που πρωτοστατεί ώστε να απομονωθούν και να ξεριζωθούν από κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά και σχολείο οι φασίστες και υμνητές των ναζί.

Στις 21 Μάη φτάνουμε το ΚΚΕ όσο ψηλότερα γίνεται για να είναι δυνατός ο λαός, για να δυναμώσει ο αγώνας του εργατικού – λαϊκού κινήματος ενάντια στον πραγματικό ένοχο, τον καπιταλισμό, που γεννάει και τρέφει το αυγό του ναζιστικού φιδιού».

 Ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ να φύγει η Δεξιά, παράδειγμα στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου