Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

7,7% το ποσοστό του ΚΚΕ πανελλαδικά


Στο 7,7% έχει ανέβει το ποσοστό του ΚΚΕ σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, με την ενσωμάτωση να είναι στο 97,08%, καταγράφοντας άνοδο σε σχέση με τον Μάη.

Η ΝΔ έχει συγκεντρώσει ποσοστό 40,50%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18%, το ΠΑΣΟΚ 12%, οι «Σπαρτιάτες» 4,7%, η «Ελληνική Λύση» 4,5%, η «Νίκη» 3,7% και η «Πλεύση Ελευθερίας» 3,2%.  Εκτός Βουλής μένει το ΜέΡΑ25 με 2,5%.

Με τα μέχρι τώρα καταγεγραμμένα αποτελέσματα, το ΚΚΕ εκλέγει 20 βουλευτές. Συγκεκριμένα, εκλέγει έναν βουλευτή από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και από δύο βουλευτές στις περιφέρειες Βόρειου Τομέα Αθηνών και Νότιου Τομέα Αθηνών. Ακόμα, εκλέγει από έναν βουλευτή σε: Δυτικό Τομέα Αθηνών, Α' Αθηνών, Α' Πειραιώς, Β' Πειραιώς, Α' Ανατολικής Αττικής, Β' Δυτικής Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Εύβοιας, Ηρακλείου, Α' Θεσσαλονίκης, Β' Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Λάρισας, Μαγνησίας.

 Με επιθυμία και θέληση να δουν το ΚΚΕ ακόμα πιο ψηλά
 
 
 
ΙΚΑΡΙΑ Ψήφος 104 ετών στο ΚΚΕ...

Ο 104χρονος Ζαχαρίας Πυρούδης αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ψήφισε σήμερα το κόμμα του το ΚΚΕ για να κρατήσει κατακόκκινη την Ικαρία 


Με επιθυμία και θέληση που ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Η Μαρία Αγγελίδου γεννήθηκε το 1925 στο χωριό Ασβεστάδες Εβρου. Εζησε τον ηρωικό αγώνα του ΔΣΕ μαζί με τον σύζυγό της.

Από το 1949 βρέθηκε στη Ρουμανία, στην πόλη Βράιλα ως πολιτικός πρόσφυγας, με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά της.

Ολα τα χρόνια της και μέχρι σήμερα, στα 98 της χρόνια, ήταν και παρέμεινε πιστή στα ιδανικά του Κόμματος. Ετσι διαπαιδαγώγησε τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Η μεγάλη της επιθυμία είναι να δει το αγαπημένο της Κόμμα να πηγαίνει ψηλά. Αυτή η επιθυμία τής έδωσε δύναμη να πάει να ψηφίσει στο Χαϊδάρι, όπου ζει εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου