Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Να παλέψουμε για να ανατρέψουμε την εγκληματική πολιτική που έχει ηθικό και φυσικό αυτουργό την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ


Τα κούφια λόγια συγκίνησης που ακούσαμε των Ευρωπαίων Επιτρόπων και των κυβερνήσεων της ΕΕ δεν μπορούν να κρύψουν ότι αυτή η εγκληματική πολιτική έχει ηθικό αλλά και φυσικό αυτουργό, την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιούνη 2023, αναφερόμενος στην τραγωδία με το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Ιδιαίτερα για την χώρα μας, συνέχισε ο Γ. Πρωτούλης, υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες από τα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, για την συμφωνία, την υπογραφή, την εφαρμογή και την επέκταση των συμφωνιών, όπως είναι το Δουβλίνο 2 και 3, όπως είναι η κοινή δήλωση ΕΕ - Τουρκίας που καθιστά την χώρα μας φυλακή ψυχών.

Αυτή την πολιτική θα την καταδικάσουμε, θα παλέψουμε να την ανατρέψουμε ή θα την περιγράφουμε με "«κροκοδείλια δάκρυα», επεσήμανε ο Γ. Πρωτούλης.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Ιούνη, ο Γ. Πρωτούλης υπογράμμισε ότι, το ΚΚΕ είναι η μόνη μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση για τα συμφέροντα των πολλών. Των εργαζόμενων που θα βρεθούν στο μεγάλο «Προκρούστη» αυτής της πολιτικής την επόμενη ημέρα, με αυτά που ήδη έχουν συμφωνήσει και βλέπουμε, όπως το περίφημο νέο υπερμνημόνιο, για το οποίο δεν γίνεται καμία συζήτηση λες και εξαφανίστηκε, που είναι ένα μεγάλο δάνειο της χώρας, 37 δισ. και το οποίο ονομάζεται Ταμείο Ανάκαμψης και το πως θα το πληρώσει ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου