Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Αποτράπηκε η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια


Κάτω από την αποφασιστική κινητοποίηση και την έμπρακτη λαϊκή αλληλεγγύη που εκφράστηκε αγωνιστικά από εργαζόμενους, συνδικαλιστές, ανθρώπους της γειτονιάς, αποτράπηκε η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας από το σπίτι που διέμενε στα Πατήσια, στην οδό Πολυλά, για χρέος 800 ευρώ.

Αποφασιστική ήταν η παρέμβαση των δυνάμεων του ΚΚΕ που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή. Ανάμεσά τους ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, ο οποίος μάλιστα χτυπήθηκε από την Αστυνομία, όταν οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους. 

«Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση», τόνισε η κα. Δήμητρα που προσπάθησαν να την πετάξουν από το σπίτι, σημειώνοντας ότι «αν δεν στηρίξει ο ένας τον άλλον, δεν γλιτώνει κανείς». Βγαίνοντας από το σπίτι της έγινε δεκτή με δυνατά χειροκροτήματα και με συνθήματα από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να εκφράσει την αλληλεγγύη του.

Οι συγκεντρωμένοι διαμήνυσαν ότι θα βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση για να αποτρέψουν ενδεχόμενη νέα απόπειρα έξωσης.


 Αποτράπηκε η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια

 Επίθεση της Αστυνομίας στα Πατησιά

3 σχόλια:

  1. Οδηγητής
    📌 Αποτράπηκε η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια για χρέος 800 ευρώ
    🔴 Στην κινητοποίηση παρευρέθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, ο οποίος μάλιστα χτυπήθηκε από την Αστυνομία, όταν οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η πάλη του λαού, η συμπαράσταση και η λαϊκή αλληλεγγύη δεν θα επιτρέψουν στη βαρβαρότητα και το άδικο να επικρατήσουν".
    Του έριξαν χημικά, τον έσπρωξαν, τον έριξαν κάτω, γιατί βρέθηκε, από την πρώτη στιγμή, εκεί για να υπερασπιστεί το σπίτι μονογονεϊκής οικογένειας.
    Να τι σημαίνει "ένας βουλευτής παραπάνω του ΚΚΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την επομένη αμέσως των εκλογών (25/6)
    γίνονται περίπου 1800 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί τη βδομάδα.
    Το 40,55 % (και το υπόλοιπο 18 + 11,5 της μνημονιακής σωματοφυλακής) καθώς και το 48% των απεχόντων έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται?
    Μπα, ε? Δε πα να χαθούν τα σπίτια τους, δε πα να καεί όλη η χώρα, εμείς 10 μέρες ζητάμε να κάνουμε τα μπανάκια μας κι από Φθινόπωρο πάλι, όλο με κάνα ψευτοεπιδοματάκι και κάνα pass της ζητιανιάς θα μας εφοδιάσει ο Μωϋσής!
    Pete Kaklas Jr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου