Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Επίθεση της Αστυνομίας στα Πατησιά

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση που αξιοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις την ώρα που καίγεται η χώρα για να επιτεθεί στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους που διαδηλώνουν ενάντια σε έξωση λαϊκής κατοικία στα Πατήσια. Τα σπίτια του Λαούτα σώζει ο Λαός!


Η Αστυνομία έχει πάει στην οδό Πολυλά, στα Πατήσια της Αθήνας, προκειμένου να προχωρήσει η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας από το σπίτι που διαμένει, για οφειλή 800 ευρώ!!!

Η αστυνομία έχει φέρει μέχρι και drone που από το πρωί πετάει πάνω από την γειτονιά. Επιπρόσθετα τα χημικά είναι ακόμα στην ατμόσφαιρα σε μια περιοχή που βρίσκονται και βρεφικοί σταθμοί.

Στο σημείο βρίσκεται και Εισαγγελέας.

Καίγεται όλη η Ελλάδα και η Αστυνομία χτύπησε συγκέντρωση ενάντια σε έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια. Ντράπηκε και η ντροπή. 


Κάτοικοι, εκπρόσωποι φορέων και συνδικαλιστές δέχθηκαν επίθεση και χημικά από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ανάμεσα σε αυτούς που τους επιτέθηκαν οι δυνάμεις καταστολής ήταν ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, ο οποίος τελικά κατάφερε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει έξω από το σπίτι που γίνεται η έξωση.


Κινητοποίηση τώρα για να αποτραπεί η έξωση φτωχού βιοπαλαιστή από το σπίτι του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου