Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Το ΚΚΕ δίνει το χέρι σε όσους θέλουν να σηκωθούν

Η κυβέρνηση ακολουθεί την τακτική «σου παίρνω δέκα και σου δίνω ένα», επισήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής, με αφορμή το «κοινωνικό μέρισμα» και τα άλλα ψίχουλα διαχείρισης της ακραίας φτώχειας.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», το βράδυ της Τετάρτης 28 Νοέμβρη, κατέδειξε πως αυτή η αντιλαϊκή πολιτική θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, υπενθύμισε πως τα πρωτογενή πλεονάσματα θα είναι 3,5% μέχρι το 2022 και τουλάχιστον 2% μέχρι το 2060, ενώ στη «μεταμνημονιακή εποχή» θα είναι μειωμένη ακόμη περισσότερο η κρατική επιχορήγηση για το Ασφαλιστικό.
Αναδεικνύοντας την αιτία των λαϊκών προβλημάτων, ο Σάκης Βαρδαλής σημείωσε πως αυτή η οικονομία είναι σχεδιασμένη να υπηρετεί το κέρδος και το κεφάλαιο, επομένως «πρέπει να πάμε ενάντια σε αυτόν που δημιουργεί το πρόβλημα». Πρόσθεσε πως χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ γιατί βάζει πλάτη προκειμένου να οργανωθεί ακόμη περισσότερο ο λαός και να παλέψει στη σωστή κατεύθυνση. «Δίνουμε το χέρι σε όλους όσους θέλουν να σηκωθούν, ακόμα και αν διαφωνούν με το ΚΚΕ», είπε.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε επίσης στην 100χρονη πορεία του Κόμματος, καθώς και στις αιτίες ανατροπής του σοσιαλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου