Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Από τη μία οι υποψήφιοι των κομμάτων που φόρτωσαν το λαό μνημόνια και από την άλλη οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Ο πραγματικός διαχωρισμός στο δήμο Θεσσαλονίκης είναι «από τη μία οι υποψήφιοι των κομμάτων που φόρτωσαν το λαό μνημόνια και από την άλλη πλευρά το ΚΚΕ», τόνισε ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος συμμετείχε σε τηλεοπτική αναμέτρηση στον «ΑΝΤ1», σήμερα Δευτέρα 20 Μάη.


Αναφερόμενος στην καθαριότητα, υπογράμμισε πως πρόκειται για μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σε όλους τους δήμους της χώρας γιατί «υπάρχει παντού υποστελέχωση, υπάρχει έλλειψη κονδυλίων και υπάρχουν και οι κατευθύνσεις της ΕΕ που λένε ιδιωτικοποίηση κάθε λειτουργίας των δήμων».

Συμπλήρωσε πως οι υποψήφιοι της ΝΔ στο δήμο της Θεσσαλονίκης μιλάνε απευθείας για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, ενώ η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για ΚΟΙΝΣΕΠ που «είναι ιδιωτικοποίηση από το παράθυρο, με τα ίδια αποτελέσματα».

Για το ζήτημα της εγκληματικότητας, σημείωσε πως είναι θέμα της Αστυνομίας και όχι της δημοτικής Αστυνομίας. Επίσης, ανέφερε πως χρειάζεται να φωτιστούν οι χώροι της πόλης, να στηθούν υποδομές αθλητισμού - πολιτισμού και να αντιμετωπιστούν τα ναρκωτικά στην πηγή τους.
Ξεκαθάρισε δε πως «εμείς είμαστε ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ''μαλακά'' και ''σκληρά'' και όχι υπέρ της ελεγχόμενης χρήσης».

Για τη συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε πως είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη. «Συντάχθηκε από το ΝΑΤΟ και τους Αμερικάνους και υπογράφτηκε απλά από τον κ. Τσίπρα, το καλύτερο παιδί του ακροδεξιού Τραμπ», είπε, προσθέτοντας πως «η Θεσσαλονίκη γίνεται επίκεντρο τεράστιων ανταγωνισμών με τεράστιους κινδύνους για το λαό της».

(Δείτε εδώ το video).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου