Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει στο δρόμο της συμβολής στην ανάπτυξη της ταξικής πάλης


   Το ΚΚΕ θα συνεχίσει στο δρόμο της συμβολής στην ανάπτυξη της ταξικής πάλης, σημείωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιούλη στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

   Η Α. Παπαρήγα τόνισε ότι οι προγραμματικές δηλώσεις δείχνουν ότι και η νέα κυβέρνηση θα βαδίσει στον ίδιο δρόμο της αντιλαϊκής και φιλομονοπωλιακής πολιτικής.


Υπογράμμισε ότι τη σκυτάλη της διακυβέρνησης πήρε το “αυθεντικό κόμμα του κεφαλαίου, το αυθεντικό κόμμα του αντικομμουνισμού”…

«Ο βουλευτή πια της συμπολίτευσης Κωνσταντίνο Κυρανάκη, που σε δημόσια τοποθέτησή του πριν κάποιες μέρες, είπε πως “δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πως οι κομμουνιστές σκότωναν Έλληνες στη διάρκεια της κατοχής”. Δίνοντάς του κυριολεκτικά πληρωμένη απάντηση, ανέφερε σκωπτικά πως “μπέρδεψε το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ με τον Τσαούς Αντών, τους κουκουλοφόρους που υποδείκνυαν κομμουνιστές και αντιφασίστες στους κατακτητές και τη δράση του ΕΔΕΣ και του Ζέρβα».



Όλες οι παρεμβάσεις των βουλευτών του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου