Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΚΝΕ καταγγέλλει επίθεση φασιστοειδών σε στέλεχος της ΚΝΕ


Το ίδιο το σύνθημα και το περιεχόμενο του Φεστιβάλ, "Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας, θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!" το Σοσιαλισμό, είναι που συναντά πλατιά ανταπόκριση από τους μαθητές, τους νέους εργαζόμενους, τους άνεργους της περιοχής, είναι που "κάθεται στο λαιμό" των φασιστοειδών, όπως και η συνολική δράση της ΚΝΕ στην περιοχή.
Τα περιστατικά των τελευταίων εβδομάδων, με τις κάθε είδους επιθέσεις ενάντια στο μεγαλύτερο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας, δείχνουν ότι όσοι υπερασπίζονται την αντιλαϊκή πολιτική ούτε που θέλουν να σκέφτονται την επιτυχία του Φεστιβάλ.

Τρέμουν και μόνο στην ιδέα, οι φασίστες και το σύστημα που τους θρέφει, μην τυχόν και ξεφύγει η νεολαία κι ο λαός από το παραμύθι της "ανάπτυξης για όλους" που πλασάρει η κυβέρνηση της ΝΔ για λογαριασμό του κεφαλαίου, συνεχίζοντας το έργο του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί απειλή για τα φασιστοειδή και το σύστημα που υπερασπίζονται η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, που μπορεί να δώσει περιεχόμενο στον υπαρκτό προβληματισμό και τις ανησυχίες των νέων για το δικαίωμα στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή, το κάλεσμα οργάνωσης της πάλης μπροστά στη νέα σχολική χρονιά και την ασφυκτική κατάσταση που διαμορφώνεται στους χώρους δουλειάς.

Ενοχλούνται και "βγάζουν σπυριά", όταν περισσότεροι νέοι, εργαζόμενοι, μαθητές παρακολουθούν και προσεγγίζουν τις ριζοσπαστικές θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που μπορούν σήμερα να δώσουν ελπίδα και διέξοδο από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, να δώσουν ζωντάνια στο εργατικό-λαϊκό κίνημα και τις διεκδικήσεις του λαού, να ανοίξουν το δρόμο για ένα ριζικά διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης προς όφελος του λαού και των αναγκών του.

Τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ, η νεολαία της πόλης μας δεν τρομοκρατούνται από τους θρασύδειλους φασίστες!

Θα πάρουν απάντηση από τη μαζική συμμετοχή νέων στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, από την πάλη του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας για τα σύγχρονα δικαιώματα τους, που είναι ο μόνος δρόμος να στείλουν τους φασίστες και τη σάπια ιδεολογία τους εκεί που πραγματικά ανήκουν....στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!

Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου